Tgrt Haber

Ben Bu Cihana Sığmazam’da yaprak dökümü! Kilit isimler diziye veda etti!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
24 May 2023 09:15 - Güncelleme : 24 May 2023 10:02
Ben Bu Cihana Sığmazam’da yaprak dökümü! Kilit isimler diziye veda etti!

Salı akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam'da sular durulmuyor. Dizinin başarılı oyuncuları Eren Vurdem'in oynadığı Azamet ve Aslı Melisa Uzun'un oynadığı Melike, diziden ayrılıyor.

Başrollerini Oktay Kaynarca​, Ebru Özkan, Pelin Akil​, Işıl Yücesoy ve Eren Vurdem gibi isimlerin yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam​'da geçtiğimiz hafta Işıl Yücesoy’un oynadığı Gülendam Anne, Kayıkçı’nın kızı Azra tarafından vurularak öldürülmüş ve diziye veda etmişti. Dizide bu hafta iki önemli ismin daha diziye veda edeceği öğrenildi.

Ben Bu Cihana Sığmazam’da yaprak dökümü! Kilit isimler diziye veda etti!

SENARYO GEREĞİ YURT DIŞINA TAŞINIYORLAR

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Güzel Adamlar Medya imzalı dizide sezon finaline doğru yeni ayrılıklar yaşanacak. Henüz yeni sezon duyurusu yapılmayan dizide Eren Vurdem'in canlandırdığı Azamet ve Aslı Melisa Uzun'un oynadığı Melike, kadrodan ayrılıyor. Dizinin 32. bölümünde Orhan'ın öldüğünü öğrenen Tatavlalı, suçu Cezayir'in üzerine atar. Orhan'ın ölümü Melike ve Azamet'i zor duruma düşürür. Cezayir, Azamet ve Melike’nin hapse düşmemesi için karı-kocayı yurt dışına gönderme kararı alır. Senaryo gereği yurt dışına taşınacak olan çift, diziye veda edecektir.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...