Tgrt Haber

Arzum Onan’ın tatil pozları ‘Ayrılık yaramış’ dedirtti!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
19 Eylül 2023 09:21 - Güncelleme : 19 Eylül 2023 10:22
Arzum Onan’ın tatil pozları ‘Ayrılık yaramış’ dedirtti!

Mehmet Aslantuğ ile olan 27 yıllık evliliğini geçtiğimiz mayıs ayında sonlandıran ünlü oyuncu Arzum Onan, arkadaşlarıyla çıktığı tatilden kareler paylaştı. Onan’ın neşeli hallerini gören takipçiler “ayrılık yaramış” yorumlarından bulundu.

Ünlüler dünyasının örnek çifti olarak gösterilen Arzum Onan​ ve Mehmet Aslantuğ​, verdikleri ayrılık​ kararıyla tüm sevenlerini şaşırtmıştı. 27 yıllık evliliklerini tek celsede bitiren çiftten ayrılmayı Arzum Onan’ın istediği öğrenilmişti. Mehmet Aslantuğ, konuyla ilgili açıklamalar yapmış, Onan ise sessiz kalmıştı. Güzel oyuncunun son tatil pozları ise “ayrılık yaramış” dedirtti. Onan’ın tatil pozları beğeni topladı.

MEHMET ASLANTUĞ: KOLAY OLMADI

Arzum Onan ile 27 yıllık evliliği sona eren Mehmet Aslantuğ sosyal medya hesabından şu açıklamayı yapmıştı: "Sevgili Arzum, yorulduğunu biraz kendini bulmak istediğini belki incitmemek için sebeplerin çoğunu söylemese de ayrı bir eve çıkmak istediğini söylediğinde; sahiplendiğimi zannettiğim, üzerine titrediğimi zannettiğim, belki o titreme içinde bunalttığımı da görmediğim bu ilişkinin biricik kahramanını anlamak, onaylamak, saygı duymak zorundaydım. Kolay olmadı." 

Arzum Onan'ın tatil pozları gündem oldu

“AYRILIK YARAMIŞ” DEDİRTTİ

27 yıllık evliliğini bitiren Arzum Onan boşanma​ sonrasını ailesi ve arkadaşlarıyla geçiren güzel isim geçtiğimiz günlerde yeni bir tatil için harekete geçti. Kız arkadaşlarıyla tatile giden Arzum Onan'ın pozlarına "Kadın yaşlanmıyor", "Ayrılık yaramış", "Ayrılık çok iyi gelmiş" yorumları yağdı. 

Arzum Onan'ın pozlarına

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...