Tgrt Haber

Nurgül Yeşilçay’ın kardeşini gören inanamadı! Hık demiş burnundan düşmüş…

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
18 Eylül 2023 15:52 - Güncelleme : 18 Eylül 2023 16:49
Nurgül Yeşilçay’ın kardeşini gören inanamadı! Hık demiş burnundan düşmüş…

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay’ın ablası Hacer Yeşilçay, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla gündem oldu. İki kardeşin aşırı benzerliği “Hık demiş burnundan düşmüş” yorumlarıyla karşılandı.

Son olarak ‘Veda Mektubu’ isimli dizideki Alanur karakteriyle dikkat çeken ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay​, sosyal medya​ hesaplarını aktif olarak kullanıyor. Ünlü oyuncunun geçtiğimiz günlerde ablası Hacer Yeşilçay’la paylaştığı fotoğraf karesi takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu. Ünlü isimle ablasının benzerliği sosyal medyada gündem oldu. 

Nurgül Yeşilçay’ın kardeşini gören inanamadı! Hık demiş burnundan düşmüş…

ABLASIYLA BENZERLİĞİ GÜNDEM OLDU

Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan Nurgül Yeşilçay, çektiği eğlenceli videolarla gündem olmaya devam ediyor. Son olarak oyuncunun ablası Hacer Yeşilçay’ın paylaştığı fotoğrafla gündeme oturan Nurgül Yeşilçay, ablasıyla olan benzerliğiyle dikkat çekti.

Yeşilçay kilo verme​ sırrını ise şöyle anlatmıştı: "Arkadaşlar bildiğiniz aç kaldım, alışana kadar çok zordu. Gece yatmadan dört saat önce yemeyi bırakıyorsun, sabah kalktıktan sonra dört saat aç kalıyorsun sonra yemek yiyorsun. Mümkün mertebe tatlı, çikolata yok. Biraz da dikkat ediyorsun" dedi. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...