Tgrt Haber

Aşkın Nur Yengi'den ilginç Narin Güran yorumu! Konuyu koronavirüs ve aşıya bağladı

Editör: Murat Makas / Kaynak: tgrthaber.com
08 Eylül 2024 10:46 - Güncelleme : 08 Eylül 2024 10:52
Aşkın Nur Yengi'den ilginç Narin Güran yorumu! Konuyu koronavirüs ve aşıya bağladı

Tüm Türkiye'nin konuştuğu Narin Güran olayında yeni gelişme yaşandı. 19 gündür aranan Narin Güran'ın cansız bedeni bulundu. Ekiplerin arama çalışma yaptığı saatlerde ünlü isim Aşkın Nur Yengi'den ilginç yorum geldi. Aşkın Nur Yengi, Narin ile ilgili açıklamasında konuyu koronavirüs ve aşılara getirdi.

Diyarbakır’ın Bağlar​ ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos günü kaybolan Narin’den acı haber geldi. 19 gündür her yerde aranan Narin Güran’ın cansız bedeni bulundu.

Türkiye günlerdir Narin Güran​ olayını konuşuyordu. Arama çalışmaları sürdüğü sırada konuşan Aşkın Nur Yengi de yaptığı açıklamayla şaşırttı. Üzüntüsünü dile getiren şarkıcı konuyu Covid-19 salgınına bağladı.

AŞKIN NUR YENGİ: HERHALDE BU AŞILARDAN OLDU

Aşkın Nur Yengi "Bulunamaması hepimizi çok üzüyor. Bir anne olarak evlatlarımızın böyle çirkin insanların bu davranışları... Herhalde diyorum bu aşılardan oldu. İnsanların yüreklerinin acımasız ve çirkin olmaları hepimizi tuhaflaştırdı. Ben de utanıyorum, belki çok vardı bunlar ama sosyal medya her şeyi önümüze döküyor ya sevimsizleşti her şey ya" dedi.

Aşkın Nur Yengi'den ilginç Narin Güran yorumu! Konuyu koronavirüs ve aşıya bağladı - 1. Resim

Narin Güran için Jandarma Komutanlığı, Bağlar Asayiş Komando Bölük Komutanlığı, AFAD ekipleri seferber olmuştu. 18 gündür köyde devam eden arama çalışmalarında tüm gözler amca Salim Güran’a çevrilmişti.

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
İris Alev 9 Eylül 2024 02:04

Bu kadın hem anne

Mehmet 8 Eylül 2024 18:37

Kafa güzelse...

Selim 8 Eylül 2024 10:49

Aşılması gereken konular varmış sanki bu olayda Seda : Herkesin kendi bakış açısı var ama olayı başka türlü yorumlayacak kadar insaniyet dolu bir yaklaşıma ihtiyacımız var sanki

Sonraki Haber Yükleniyor...