Tgrt Haber

Ayça Ayşin Turan yeni rolü için imajını yeniledi! Doğal saçlarına veda etti

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
10 Temmuz 2024 15:32 - Güncelleme : 10 Temmuz 2024 15:32

Ayça Ayşin Turan, Furkan Andıç ile beraber başrolü paylaşacağı Gölgede 39 Derece filmi için imajını yeniledi. Dün sete çıkan oyuncular, sosyal medyada paylaşım yaparken, Ayça Ayşin Turan’ın yeni imajı takipçilerini ikiye böldü.

Ayça Ayşin Turan ile Furkan Andıç’ın başrollerini paylaştığı “Gölgede 39 Derece” filmi bugün sete çıktı. Ayça Ayşin Turan yeni rolü için saçlarını sarıya boyarken, hayranları oyuncunun yeni imajını beğenmedi. 

AYÇA AYŞİN TURAN'DAN YENİ İMAJ 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Ayça Ayşin Turan ile Furkan Andıç yeni film Gölgede 39 Derece için buluştu. Ön hazırlıkları tamamlayan iki oyuncu dün ilk setlerine çıktı. Ayça Ayşin Turan yeni rolü için saçlarını sarıya boyadı. Oyuncunun yeni imajı bazı takipçileri tarafından beğenilmedi. 

Ayça Ayşin Turan yeni rolü için imajını yeniledi! Doğal saçlarına veda etti - 1. Resim

Tunç Şahin’in yönettiği filmin görüntü yönetmenliğine Özgür Eken'in imza attığı filmde bir dava için memleketi İzmir’e giden avukat Kumru Tanyas’ın yolu Fatih’le kesişecek. Uygar Şirin’in yazdığı filmde Fatih Al (Şevket), Cem Davran (İskender), Pelinsu Pir (Gönül), Zeynep Oymak (Gülcan), Ulaşcan Kutlu (Cemo) ve Zeynep Dinsel (Hale) başlıca rolleri paylaşıyor.

Ayça Ayşin Turan yeni rolü için imajını yeniledi! Doğal saçlarına veda etti - 2. Resim

 

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...