Tgrt Haber

Ayşecan Tatari son fotoğrafına gelen yorumlara isyan etti! ‘Ürkütücü hatta hastalık gibi’

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
17 Ağustos 2023 11:37 - Güncelleme : 17 Ağustos 2023 11:55
Ayşecan Tatari son fotoğrafına gelen yorumlara isyan etti! ‘Ürkütücü hatta hastalık gibi’

2000’lerin başında yayınlanan Çocuklar Duymasın dizisindeki çocuk yıldız Ayşecan Tatari, uzun bir süredir ekranlardan uzak, eşi ve kızıyla mutlu bir hayat sürüyor. Tatari’nin son olarak sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafa gelen yorumlarla ünlü isim yeniden gündem oldu. Oyuncu, yapılan yorumlara tepki gösterdi.

Bir dönem ekranlarda fırtına gibi esen Çocuklar Duymasın​ dizisindeki 'Duygu' karakteri ile tanınan Ayşecan Tatari, son fotoğraf karesiyle gündem oldu. Sosyal medya​ hesabından yayınladığı fotoğraflara güzellik algısı üzerinden yapılan yorumlara tepki gösteren Tatari, "Bu beni ürkütüyor" dedi.

"BU YORUMLAR ÜRTÜCÜ, HASTALIK GİBİ"

Fotoğraflarına gelen "Yaşlanmışsın" ve "Ne olmuş sana gibi yorumlar sonrası Instagram hesabından sitem eden Tatari, "Lütfen açın bir yorumları okuyun. Normal değil bu. Bana hayır güzelsin falan gibi mesajlar atmanıza da gerek yok. Size yemin ederim ben aynaya baktığımızda gördüğümle de hayatın içinde kendimi nasıl hissettiğimle de çok mutluyum. Bu yorumlar benim hayatımda hiçbir fark yaratmıyor. Ama bu hiç normal değil. Ürkütücü hatta baya bir hastalık gibi" dedi.

Ayşecan Tatari son fotoğrafına gelen yorumlara isyan etti! ‘Ürkütücü hatta hastalık gibi’

"BİR VİRÜS GİBİ SALDIRGANLIK"

Güzellik algısı üzerinden yapılan yorumların özgüveni yeterli olmayan insanlarda olumsuz sonuçlara neden olabileceğini söyleyen ünlü isim, sözlerine şöyle devam etti: "Konu asla benim güzel olup olmamam filan değil. Sadece bir virüs gibi bu saldırganlık. Genç kızlara bu konuda öz güveni eksik insanlara neler yapabileceği bu yorumların, beni ürkütüyor. Bunu söyleme ihtiyacı nereden geliyor? Bunlar mutsuzluk çoğaltan şeyler, samimiyetle ürkütücü buluyorum."

2017 yılında meslektaşı Edip Tepeli ile nikah masasına oturan Ayşecan Tatari'nin bir kız çocuğu var. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...