Tgrt Haber

Hastaneye yetişemeyince banyoda doğum yapan ünlü spiker, gündeme bomba gibi düştü!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
06 Mart 2023 11:32 - Güncelleme : 06 Mart 2023 12:22
Hastaneye yetişemeyince banyoda doğum yapan ünlü spiker, gündeme bomba gibi düştü!

ABD’nin ünlü televizyonlarından birince haber spikeri olan Kasie Hunt’ın bebeği beklenenden daha önce geldi. Hamileliğin son haftalarında olan Hunt, bebeğini sezaryan ile dünyaya getirmeyi planlarken bir anda doğum sancıları tuttu. Ünlü spiker, eşi Matthew Mario Rivera’nın yardımıyla evinin banyosunda bebeğini dünyaya getirdi. Instagram hesabından bu anlara dair birkaç kare paylaşan spiker, adeta gündeme oturdu.

Ünlü spiker Kasie Hunt, sosyal medya​ hesabı Instagram'dan yaptığı açıklamada kocasının yardımı ile kızını dünyaya getirdiğini duyurdu. Kızının doğumu için farklı plan yaptığını ancak kızının beklenmedik bir şekilde dünyaya geldiğini belirten Hunt, bu durumu şaşkınlıkla karşıladığını belirtti.

DOĞUM​ ANLARINI YAYINLADI

Sosyal medya hesabından doğum anına ait birkaç fotoğraf paylaşan Kasie Hunt şu notu düştü: "Kızımız Gray Hunt Rivera'yı tanıtmaktan heyecan duyuyoruz. Doğum sancılarım başladıktan 13 dakika sonra sağlık görevlilerini aramaya zamanımız olmadan, sezaryan planımızdan 24 saat önce babasının yardımı ile dünyaya geldi. Ağabey Mars bundan daha fazla gurur duyamaz ve biz dört kişilik bir aile olarak hayat için daha fazla heyecanlanamazdık."

Hastaneye yetişemeyince banyoda doğum yapan ünlü spiker, gündeme bomba gibi düştü!

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...