Tgrt Haber

Barış Arduç ve Hande Erçel yeni projeyle bir araya geliyor

Editör: Banu İriç / Kaynak: tgrthaber.com.tr
11 May 2024 03:06 - Güncelleme : 11 May 2024 03:07
Barış Arduç ve Hande Erçel yeni projeyle bir araya geliyor

Uzun süredir beyaz perdeden uzak duran iki ünlü isim yeni projeyle ekrana geliyor. Barış Arduç ve Hande Erçel'i partner olarak buluşturacak çalışma hayranlarını heyecanlandırdı.

Barış Arduç​ ve Hande Erçel​ yeni bir film​ projesinde partner olarak beyaz perdede buluşacak. Erçel son olarak Bambaşka Biri dizisiyle ekranlara dönmüş yeterli reytinglerin yakalanamamasıyla dizi veda etmişti. Barış Arduç son projesi Alparslan: Büyük Selçuklu ile büyük beğeni kazanmıştı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Barış Arduç ile Hande Erçel 'i bir araya getiren proje “Bir Başka Aşk” film oldu. Geçen yıl O3 Medya’yla anlaşan Barış Arduç bu yaz Çeşme’de bir film çekeceğini açıklamıştı. Filmin başrol oyuncusu ülkemizin en iddialı yıldızlarından Hande Erçel oldu.

Temmuz başında sete çıkması planlanan filmi Engin Erden yönetecek. Filmin senaristi ise Netflix’te büyük ilgi gören “Merve Kült”ün de yazarı olan Ceylan Naz Baycan… Filmin detayları ve diğer oyuncuları önümüzdeki günlerde belli olacak.

Barış Arduç ve Hande Erçel yeni projeyle bir araya geliyor - 1. Resim

Kaynak: tgrthaber.com.tr
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...