Tgrt Haber

Baskül Ailesi’nin Fidan’ı iğne ipliğe döndü! 160 kilodan 59’a düştü…

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
15 Eylül 2023 13:18 - Güncelleme : 15 Eylül 2023 14:52
Baskül Ailesi’nin Fidan’ı iğne ipliğe döndü! 160 kilodan 59’a düştü…

90’lara damga vuran dizilerden Baskül Ailesi’ndeki Fidan rolüyle adını geniş kitlelere duyuran oyuncu Gamze Özalan, yıllar sonraki değişimiyle sosyal medyanın gündeminde…

1997 yılında yayınlanan ve dönemin en çok izlenen yapımı haline gelen Baskül Ailesi'nde evin kilolu üyelerinden en büyük kızı Fidan’ı oynayan Gamze Özalan, yıllar içinde 160 kilodan 59 kiloya inerek 101 kilo vermeyi başardı. Şimdilerde 60 yaşında olan oyuncu​, görenleri şaşırtıyor. 

101 KİLO VERDİ

90’ların sevilen dizisi Baskül Ailesi ile tanınan Gamze Gözalan, şimdilerde 60 yaşında. Oyunculuğu uzun bir süre önce bırakan ve nefes koçluğu yaparak kişisel gelişim dersleri veren Gözalan, yıllar içinde tam 101 kilo verdi. Ünlü oyuncuyu görenler inanamadı. 

Baskül Ailesi’nin Fidan’ı iğne ipliğe döndü! 160 kilodan 59’a düştü…

Gözalan "Ben ne kadar kendimle barışık gözüksem de hiçbir zaman barışamadım. Hep güzel kadın olmak istedim. O çirkin kızlar üstüme basa basa, beni ezip geçip gitti" demişti. Oyunculuğa küstüğünü söyleyen ve kilolarından kurtulan Gamze Gözalan şu sıralar nefes koçluğu yaparak kişisel gelişim dersleri veriyor.

Gözalan, Baskül Ailesi şu an yayınlansa neler yaşanırdı sorusuna, "Sosyal medyada kesinlikle infial yaratabilirdi. Kilom sayesinde o diziden başrolü aldım. Baskül Ailesi hiç unutulmadı. Sit-com'un da dönüş noktasıdır. Kilo, bizim sektörde çok önemli. Hayatımı bitiren ve bu meslekte istediğim noktaya gelmemi engelleyen kilolarım ve bana verdiği sıkıntıdır. Çünkü ben ne kadar kendimle barışık gözüksem de hiçbir zaman barışamadım. Hep güzel kadın olmak istedim. O çirkin kızlar üstüme basa basa, beni ezip geçip gitti. Şimdi ise 'Baskül Ailesi'ndeki o kız olduğuma inanamıyorlar. Şişmanlıkla ilgili çok az film yapıldı ama 'Baskül Ailesi' gibi bir şey de olmadı. Zaten Hazal Kaya'nın dediği gibi kadınlar kilo alınca başrolü oynatmazlar." cevabını verdi. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...