Tgrt Haber

Nejat İşler'den 'Hastaneye kaldırıldı' iddialarına cevap

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Sabah Gazetesi
15 Eylül 2023 11:03 - Güncelleme : 15 Eylül 2023 12:01
Nejat İşler'den 'Hastaneye kaldırıldı' iddialarına cevap

Nejat İşler'den hayranlarını üzecek haber geldi. İddiaya göre 2014 yılında geçirdiği septik şok nedeniyle uzun süre hastanede tedavi edilen oyuncu, yine aynı sebepten hastanelik oldu.

2014 yılında geçirdiği hastalık sonucu 95 gün yoğun bakımda kalan ve sağlığı sebebiyle herhangi bir projede yer almayan oyuncunun tekrar hastaneye kaldırıldığı iddia edildi. 

NEJAT İŞLER​ HASTANEYE KALDIRILDI 

Aile​ dizisinde Cihan karakteriyle izleyiciyi karşısına çıkan Nejat İşler'in hastanede tedavi altında olduğu iddia edildi. Sabah Gazetesi'nden Bülent Cankurt'un yazısına göre; "İşler, pazartesi günü, neredeyse ikinci adresi haline gelen Nişantaşı​'ndaki hastanede yine tedavi altına alınmış. Dün öğle saatlerine kadar da halen hastanede tedavisi devam ediyordu." sözleriyle oyuncunun sevenlerini korkuttu. 

Nejat İşler'den 'Hastaneye kaldırıldı' iddialarına cevap

AİLE DİZİSİNİN ÇEKİMLERİ ERTELENEBİLİR 

Ne zaman taburcu olacağının belli olmadığını da belirten gazeteci , "Ne zaman taburcu olacağını öğrenemedim ama geçen sezon başlayan ve bu sezon da devam edecek olan dizisinin çekimlerine başlaması zor gibi görünüyor. Çünkü rol aldığı dizinin yeni sezon çekimleri 18 Eylül'de başlayacak." dedi. 

NEJAT İŞLER İDDİALARI YALANLADI 

i 'Aile' dizisinde rol alan Nejat İşler'in hastaneye kaldırıldığı ileri sürülmüştü. İşler, çok geçmeden iddialara sosyal medya hesabı üzerinden cevap vererek, "İşimdeyim, gücümdeyim" dedi.

 
 

 

Kaynak: Sabah Gazetesi

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...