Tgrt Haber

Lyme hastalığıyla savaşan Bella Hadid’in sağlık durumu hakkında kardeşi Gigi Hadid açıklama yaptı!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
03 Ağustos 2023 10:40 - Güncelleme : 03 Ağustos 2023 11:23
Lyme hastalığıyla savaşan Bella Hadid’in sağlık durumu hakkında kardeşi Gigi Hadid açıklama yaptı!

Dünyaca ünlü modellerinden olan Bella Hadid'in geçtiğimiz aylarda Lyme hastalığı ile mücadele ettiği ve tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı. Kardeşi gibi modellik yapan Gigi Hadid ise Bella’nın sağlık durumuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Defilelerin aranan modellerinden Filistin asıllı Amerikalı mankenBella Hadid​, bir süredir podyumlarda görünmüyordu. Uzun süredir mücadele ettiği Lyme hastalığı için tedavi gören Bella Hadid hakkında kardeşi Gigi Hadid​ bilgi verdi.

"ONUNLA GURUR DUYUYORUM"

NTV’den aktarılan bilgiye göre; Birkaç gün önce sosyal medya hesabından kardeşi Bella ile defilede çekilen eski bir fotoğrafını paylaşan Gigi Hadid, “Geri dönmek için sabırsızlanıyor” ifadelerini kullandı. Gigi Hadid, sözlerine "Geçen haftaki bu gönderiye değinmek istiyorum. Bella, Lyme hastalığı için uzun ve yoğun bir tedaviyi yeni bitirdi. (Bazılarının, gelecek sezon şovlara geri döneceği sözü olarak görevimi almasını istemedim.) Onunla çok gurur duyuyorum ve kendini ne zaman hazır hissederse geri dönüşü için can atıyorum" diye devam etti. 

Lyme hastalığıyla savaşan Bella Hadid’in sağlık durumu hakkında kardeşi Gigi Hadid açıklama yaptı!

UZUN YILLARDIR LYME HASTALIĞIYLA MÜCADELE EDİYOR

Öte yandan Bella Hadid, 2020 yılında her gün hastalığının en az 10 semptomuyla savaştığını söylemişti. Lyme hastalığı hakkında yaşadığı semptomları hakkında konuşan yıldız, baş ağrısı, beyin sisi, uykusuzluk ve ışığa ve gürültüye karşı hassasiyet gibi belirtilerle karşılaştığını paylaşmıştı. Bella Hadid, yaşadığı diğer semptomların ise anksiyete, karışıklık, mide bulantısı, düzensiz yeme, eklem ağrısı ve kilo alımı ve kaybı olarak açıklamıştı.

Hadid, “Her gün istisnasız bu semptomların 10 tanesini yaşıyoum. Muhtemelen 14 yaşımdan beri böyle ama 18 yaşıma bastığımda semptomları daha agresif şekilde hissetmeye başladım" demişti. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...