Tgrt Haber

Beren Saat hasreti bitti! Yeni projeyle geri dönüyor

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
31 Temmuz 2024 17:13 - Güncelleme : 31 Temmuz 2024 17:13
Beren Saat hasreti bitti! Yeni projeyle geri dönüyor

Son olarak Kıvanç Tatlıtuğ ile İstanbul İçin Son Çağrı filminde rol alan Beren Saat yeni projesiyle sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Beren Saat sonbaharda başlayacak çekimler için hazırlıklara başladı.

Aşka Sürgün, Aşk-ı Memnu, Fatmagül'ün Suçu Ne? ve İntikam gibi yapımlarda rol alan Beren Saat​, son dönemde en çok dizi ve film​ teklifi alan oyuncuların başında geliyor. Beren Saat gelen projeler arasından seçimin yaptı. 

BEREN SAAT'TEN YENİ PROJE 

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Beren Saat yeni sezonda yeni film projesiyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Gizli Dolap filmine 'evet' cevabını verdi. Filmin yönetmen koltuğunda Bergen ve Bihter filmiyle de beğeni toplayan Caner Alper ile Mehmet Binay oturacak. Sonbaharda çekimleri başlayacak filmde Beren Saat'in hangi karaktere bürüneceği merak konusu oldu. 

Beren Saat hasreti bitti! Yeni projeyle geri dönüyor - 1. Resim

Beren Saat hasreti bitti! Yeni projeyle geri dönüyor - 2. Resim

Beren Saat hasreti bitti! Yeni projeyle geri dönüyor - 3. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...