Tgrt Haber

Bergüzar Korel depremzedelere yapılan vicdansızlığı ifşa etti: Bu işin peşini bırakmayacağım

11 Mart 2023 11:14 - Güncelleme : 11 Mart 2023 11:33

Bergüzar Korel, kişisel sosyal medya hesabından Konya'daki depremzede bir aileye 4 bin TL'ye kiralanan evin videosunu paylaştı. Neredeyse bir harabeye benzer evin içinin videosunu paylaşan Korel, bu işin peşini bırakmayacağını söyledi.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen korkunç depremlerin ardından Türkiye tek yürek, depremzedeler​ için herkes elinden geleni yapmaya çalışırken Bergüzar Korel​'in bir sosyal medya paylaşımı dikkat çekti. Depremzede vatandaşlar için herkesin imkanlarını kullanmasını isteyen Korel, ilk olarak, "Önümüzdeki yol çok uzun, maskeyi önce kendine sonra çocuğuna mantığını da anlıyorum ama şu anda kıyametin ortasındayız. Kırılgan psikolojimizin derdine düşecek zaman değil. Enkaz videolarını izleyip paylaşıp lanet okumanın ötesine geçmeliyiz" diyerek bir paylaşımda bulundu.

Bergüzar Korel depremzedelere yapılan vicdansızlığı ifşa etti: Bu işin peşini bırakmayacağım

Ardından Konya​'da depremzede bir aileye 4 bin TL kira, 4 bin TL depozito şeklinde kiralanan evin içinin videosunu paylaşaran Korel, isyan etti. Neredeyse harabe gibi görünen ev için depremzede aileden istenen paraya ve evin haline isyan eden Korel, bu evi kiralayan emlakçıyı bulacağını ve bu işin peşini bırakmayacağını söyledi:

''Bu evin için bu parayı istemek vicdansızlıktır. Aileyi yapayalnız bırakan, çocukları tek bir minder üzerinde bomboş eve koyan emlakçıyı bulacağım. Bu aileye ve yavrularımıza öyle güzel bir ev yapacağız ki... Bu korkunç günleri unutturacağız sizlere benim güzellerim." 

Bergüzar Korel, depremzede aile için daha güzel bir ev arayışında olduğunu da duyurdu, takipçilerinden yardım istedi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
mine12 Mart 2023 09:32

helal olsun sana bergüzar

Ali11 Mart 2023 13:53

Sen onlara 1 ev bağışla öyleyse, belki ev sahibi de o kira ila anca geçiniyorsa bu pahalilıkta...

Sonraki Haber Yükleniyor...