Tgrt Haber

Bergüzar Korel’den deprem bölgesi yorumlarına isyan: İnsanlar öldü!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
16 May 2023 09:10 - Güncelleme : 16 May 2023 11:07
Bergüzar Korel’den deprem bölgesi yorumlarına isyan: İnsanlar öldü!

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, 14 Mayıs seçim sonuçlarının ardından deprem bölgelerindeki oy tercihi sebebiyle yapılan yorumlara sosyal medya hesabından isyan etti. Korel, "Deprem bölgelerinden gelen sonuçlar hakkında yazılanlar, tam da eleştirilen zihniyetin ta kendisi.” ifadelerini kullandı.

14 Mayıs Pazar günü yapılan cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerinde Kahramanmaraş ve Hatay gibi deprem bölgelerini Cumhur İttifakı’nın açık ara önde götürmesi üzerine yapılan bazı olumsuz yorumlar Bergüzar Korel’i çileden çıkardı. Korel, "Hayatta kalmaya çalışan bir sürü insan tüm bu yazılanları okuduğunda ne hissediyor? Yapılan yardımların ve dayanışmanın hesabını soracak, böbürlenecek insanlar değiliz biz" ifadelerini kullandı.

Bergüzar Korel’den deprem bölgesi yorumlarına isyan: İnsanlar öldü!

"BU YAZILANLARI HER ŞEYİNİ KAYBETMİŞ İNSANLAR OKUYOR"

TGRT Haber sitesinin derlediği bilgiye göre; 14 Mayıs Pazar günü yapılan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinden sonra deprem bölgelerindeki vatandaşların oy tercihleri sosyal medyada bazı insanların tepkisini çekti. Depremzedeler için birçok yardımda bulunan ve yardımlarına devam eden oyuncu Bergüzar Korel​ de yapılan yorumlara sessiz kalmadı. Instagram hesabından yaptığı paylaşımda eleştirilere tepki gösteren oyuncu "Deprem bölgelerinden gelen sonuçlar hakkında yazılanlar tam da eleştirilen zihniyetin ta kendisi. Bu yazılanları her şeyini kaybetmiş insanlar okuyor. İnsanlar öldü! Hayatta kalmaya çalışan bir sürü insan tüm bu yazılanları okuduğunda ne hissediyor? Yapılan yardımların ve dayanışmanın hesabını soracak, böbürlenecek insanlar değiliz biz. Sevgiyi, umudu, bir olmanın, birlikte olmanın hayaliyle sadece iyiliğin yanında olanlarız. Lütfen..." dedi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...