Tgrt Haber

Seçim sonuçlarına sinirlenen Zeynep Beşerler, vatandaşa hakaret etti!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
15 May 2023 13:57 - Güncelleme : 15 May 2023 15:37
Seçim sonuçlarına sinirlenen Zeynep Beşerler, vatandaşa hakaret etti!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na desteğiyle bilinen oyuncu Zeynep Beşerler, oy sayımı devam ederken yaptığı paylaşımla tepki çekti. “Bu ülke için bu kadar geri zekalı çok fazla, yazık" ifadeleriyle hakaret eden Zeynep Beşerler’e tepki yağdı.

TGRT Haber’in derlemesine göre; Yüzde 88’in üzerinde bir katılımla cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimi için milyonlarca vatandaş dün sandık başına gitti. 2. tura kalan seçim sonuçlarından memnun olmayan vatandaşlar, sosyal medya​ hesaplarından üzüntülerini dile getiriyor.  Yaptığı paylaşımlarla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu​'na destek veren oyuncu Zeynep Beşerler, yaklaşık 28 milyon vatandaş için hakaret​ içerikli bir paylaşımda bulundu. Beşerler’in "Geri zekalı" ifadesi sosyal medyada tepkiye neden oldu.

"BU ÜLKE İÇİN BU KADAR GERİZEKALI FAZLA"

Film ve dizi projelerindeki başarılı performansıyla tanınan ünlü oyuncu Zeynep Beşerler, cumhurbaşkanı adayı olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyen isimler arasında yer alıyor. Sandıktan çıkan sonucu beğenmeyen oyuncu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Bu ülke için bu kadar geri zekalı çok fazla. Yazık..." ifadelerini kullandı. Bu paylaşımıyla tepkilerin hedefi olan Beşerler, takipçilerine cevaben, “Arkadaşlar gerçekten itişirim sizinle ama hem uykum geldi hem de okuduğunuzu anlamıyorsunuz. Hadi anca gidersiniz” dedi.

Seçim sonuçlarına sinirlenen Zeynep Beşerler, vatandaşa hakaret etti!

BEŞERLER’E TEPKİ YAĞDI!

Zeynep Beşerler'in paylaşımı kısa sürede gündem olurken tepkiler de beraberinde geldi. Sosyal medya kullanıcıları ünlü oyuncu için "Üstten bakmayı bırakmadığınız sürece asla kazanamayacaksınız" ve "Seninle aynı düşünmeyen insana geri zekalı demek gerçek geri zekalılıktır" yorumları yapıldı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Samil 1 Haziran 2023 16:28

Evet haklısın en azından sen gidersen bir tane eksilir

Sonraki Haber Yükleniyor...