Tgrt Haber

Bergüzar Korel’den sosyal medya paylaşımlarına sert tepki: Cenaze çıktığında televizyon açılmayan evlerde büyüdük!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
21 Şubat 2023 13:49 - Güncelleme : 21 Şubat 2023 16:14
Bergüzar Korel’den sosyal medya paylaşımlarına sert tepki: Cenaze çıktığında televizyon açılmayan evlerde büyüdük!

6 Şubat’ta meydana gelen ve 10 şehri yıkıp geçen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından vatandaşların birçoğu sosyal medya paylaşımlarına ve eğlencelerine ara verdi. 40 binden fazla vatandaşımızı kaybettiğimiz depremlerden sonra birçok ünlü isim duyarlı davranışlarıyla dikkat çekerken oyuncu Bergüzar Korel de hiçbir şey yaşanmamış gibi sosyal medya paylaşımı yapanlara verdi veriştirdi.

Yüzyılın felaketi olarak anılan ve 41 binin üzerinde yurttaşımızı kaybettiğimiz Kahramanmaraş​ merkezli depremlerde Türkiye​ tek yürek şeklinde yaralarını sarmaya devam ediyor. Büyük küçük herkesin elini taşın altına koyarak yardım gönderdiği deprem​ bölgeleri için ünlülerden de maddi manevi destek geliyor. Depremin ilk gününden beri paylaşımlarıyla yardım çağrılarında bulunan ve destek kampanyalarına katılan ünlü oyuncu Bergüzar Korel​, bu süreçte her şey normalmiş gibi paylaşım yapanlara isyan etti.

Ünlü oyuncu paylaşımında “Evinde iki hafta önce sıcak kahvesini içen evini kaybetmiş biri kahve storynizi görse üzülmez mi en basitinden ya?” ifadelerine yer verdi.

Bergüzar Korel’den sosyal medya paylaşımlarına sert tepki: Cenaze çıktığında televizyon açılmayan evlerde büyüdük!

“CENAZE ÇIKTIĞINDA TELEVİZYON AÇILMAYAN EVLERDE BÜYÜDÜK”

Ünlü oyuncu Korel, sosyal medya hesabından normalleşmeye çalışan ve bunu paylaşanlara yönelik şu sözleri paylaştı: “Yırttınız kendinizi normal de normal diye. Süslü püslü kelimelerle yok o haklı sen de haklısıncılar. Komşunun evinden cenaze çıktığında televizyon açılmayan evlerde büyüdük. Yedisi, kırkı, elliikisinde dualar okuttuk, anılarını yad ettik. Yok onun acıyı ifade şekli başkaymış da bilmem ne, herkese anlayış gösterecekmişiz de, kılıf uydurmayın sahte hüznünüze, kendi hayatınızda ne yaparsanız yapın bize ne. Ama durun ya durun. Evinde iki hafta önce sıcak kahvesini içen evini kaybetmiş biri kahve storynizi görse üzülmez mi en basitinden ya? Çocuklarının cenazesine ulaşamayan analar babalar senin çocuğunla fotoğrafını görünce kahrolmaz mı? Ailesini kaybetmiş onca insan ne hisseder? Ama hayat devam ediyorcular, etmiyor arkadaşlar etmiyor! Bir yede bizim insanlarımızın hayatı bizim hayatımız bitti, ülke koca bir cenaze evi olmuş hayat filan devam etmiyor! Kalkmış normal nedir’i tartışıyoruz. Ya sabır!”

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...