Tgrt Haber

Kardeşi Taha Duymaz’ın mezarı başında paylaşım yaptı: Nurlar içinde uyuyun!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
21 Şubat 2023 08:51 - Güncelleme : 21 Şubat 2023 09:41
Kardeşi Taha Duymaz’ın mezarı başında paylaşım yaptı: Nurlar içinde uyuyun!

Kahramanmaraş merkezli depreme Hatay’da yakalanan ve kız kardeşi Melek Duymaz’la 12 gün enkaz altında kalarak hayatını kaybeden Taha Duymaz’ın cenazesi memleketi Hatay’da toprağa verildi. Sevilen fenomen Taha Duymaz’ın kardeşi Burak Duymaz ise kardeşlerinin mezarı başında paylaşım yaptı.

6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 10 ili birden yıkan depremin en çok etkilediği şehirlerden Hatay’da yaşayan ve çektiği yemek videolarıyla sosyal medyada tanınan Taha Duymaz​, depreme halasının evinde yakalandı. Kız kardeşi Melek Duymaz’la enkaz​ altında kalan Taha’nın cansız bedenine 12 gün sonra ulaşıldı. Merakla beklenen Taha Duymaz’ın ölüm haberiyle sevenleri hüzne boğuldu. 19 yaşındaki Taha ve 17 yaşındaki kardeşi Melek’in mezarını ise kardeşi Burak Duymaz, sosyal medya hesabından paylaştı.

“NURLAR İÇİNDE UYUYUN”

Ölümüyle sevenlerini üzen 19 yaşındaki Taha Duymaz ve kardeşi, Hatay​'da son yolculuğuna uğurlandı. Kardeş acısıyla yıkılan Burak Duymaz ise Instagram hesabından Taha ve Melek'in mezarlarını paylaştı. Kardeşleri için Kuran okuttuklarını söyleyen Duymaz, mezarlıkları paylaşarak "Nurlar içinde uyuyun" notunu yazdı.

Kardeşi Taha Duymaz’ın mezarı başında paylaşım yaptı: Nurlar içinde uyuyun!

CANSIZ BEDENLERİNE 12 GÜN SONRA ULAŞILDI

Taha Duymaz, bir hafta önce geldiği Hatay kent merkezinde, ziyaretine gittiği halası Hülya Demiralp'in evinde depreme yakalandı. Akevleri Mahallesi Saray Apartmanı'nda bulunan ev yıkıldı. Duymaz ile kız kardeşi Melek Nur Duymaz (17), halası Hülya ve eniştesi Cuma Demiralp (47) enkaz altında kaldı. Yapılan arama çalışmalarında  Taha Duymaz ile kız kardeşi Melek Nur Duymaz'ın cansız bedenlerine 12 gün sonra ulaşıldı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...