Tgrt Haber

Biran Damla Yılmaz'ın takıntılı hayranı bunu da yaptı! Oyuncu ateş püskürdü

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
26 Temmuz 2023 10:11 - Güncelleme : 26 Temmuz 2023 10:45
Biran Damla Yılmaz'ın takıntılı hayranı bunu da yaptı! Oyuncu ateş püskürdü

Yasak Elma dizisinin Kumru'su Biran Damla Yılmaz, kendisine ulaşmak isteyen hayranlarına ateş püskürdü. Takıntılı hayranının babaannesi ve rahmetli dedesini kullanmasına öfkelenen oyuncu, sosyal medya hesabından isyan etti.

OyuncuBiran Damla Yılmaz​, takıntılı hayranlarından dert yandı. Kendisine ulaşmak için babaannesini ve rahmetli dedesini kullanan hayranlarına sosyal medyadan uyarıda bulunan Yılmaz, " Bırakın bizim de özelimiz olsun" dedi. 

TAKINTILI HAYRANLAR OYUNCUNUN MERHUM DEDESİNİ KULLANDI 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığı bilgilere göre; Fanlar, oyuncu Biran Damla Yılmaz'ın numarasını bulmak için merhum dedesi adına hesap açtı ve babaannesinin hesabını hack’ledi. Yılmaz, olanları öğrenince şoke oldu. Bazı takıntılı hayranları Yılmaz’ın babaannesi ve dedesiymiş gibi yakın dostlarına ve diğer akrabalarına mesaj atıp “Torunumun numarasını kaybettim, bana gönderir misin?” diye sormaya başladı.

BİRAN DAMLA YILMAZ, HAYRANLARINA ATEŞ PÜSKÜRDÜ 

Bu duruma çok üzülen oyuncu Biran Damla Yılmaz, sosyal medya​ hesabından şu satırlara yer verdi; “Böyle etrafındaki insanların numaramı vesaire sorulmasına bu zamana kadar hep sustum, sorgulamadım ama yani babaannemin hesabını hack’leyip numaramı oradan bulmaya çalışmak… Hani onu da geçtim, rahmetli dedemin adına hesap açıp akrabalarıma yazmak nedir ya? Bu zamana kadar iyi veya kötü kimsenin yazdığına çizdiğine en ufak bir şey demedim ama yapmayın rica ediyorum. İnsanların acıları ile oynayacak kadar ileri gitmeyin! Bırakın bizim de özelimiz olsun… Sadece biraz olsun saygı istiyorum bu kadar…”

 

Biran Damla Yılmaz'ın takıntılı hayranı bunu da yaptı! Oyuncu ateş püskürdü

BİRAN DAMLA YILMAZ KİMDİR?

28 Haziran 1997 doğumlu Biran Damla Yılmaz, oyunculuk kariyerine 2013 yılında başladı. Muhteşem Yüzyıl dizisinde rol alan oyuncu, asıl çıkışını Kırgın Çiçekler dizisindeki Eylül karakteriyle yaptı. Canevim, baraj gibi dizilerde rol alan Yılmaz, son olarak Yasak Elma dizisinde Kumru karakteriyle izleyici karşısına çıktı. 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...