Tgrt Haber

‘Eşi benim arkadaşım’ demişti! Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol’un paylaşımları iddiaları güçlendirdi!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
08 May 2023 12:11 - Güncelleme : 08 May 2023 13:35
‘Eşi benim arkadaşım’ demişti! Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol’un paylaşımları iddiaları güçlendirdi!

İki projede rol alan ve 2017’den beri tanışan ünlü oyuncular İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay’ın sıklıkla yaptıkları paylaşımlar magazin çevrelerinde bazı iddialara sebep oluyor. İkili bu iddiaları yalanlasa da İbrahim Çelikkol’un Akalay’la son paylaşımına kalpli emoji bırakması dedikoduları alevlendirmeye yetti.

Mihre Mutlu ile geçtiğimiz yıl evliliğini noktalayan bir çocuk babası ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol​ ile daha önce iki projede rol aldığı arkadaşı olan Akalay son dönemde haklarında çıkan söylentilerle gündeme geliyor.  İkili bu iddiaları yalanlasa da yaptıkları paylaşımlarla akıllarda soru işareti bırakıyor.

"ESKİ EŞİ MİHRE ARKADAŞIM "

Haberturk.com sitesinden aktarılanlara göre; Akalay, geçtiğimiz ağustos ayında meslektaşıyla hakkında çıkan 'aşk' söylentilerine, "İbrahim benim canım dostum, arkadaşım. Eski eşi Mihre de arkadaşım. Ne diyeceğimi de şaşırdım artık. Bir kadınla bir erkek arkadaş olamaz mı? Üzülüyorum bu haberlere" diyerek sitem etmişti.

"HİÇ ETİK BULMUYORUM!"

Birce Akalay​'a "İyi arkadaşlıklar aşka dönüşebilir" düşüncesi de sorulmuştu. Oyuncu konuyla ilgili şu şekilde konuşmuştu: “Tabii ki hayatta böyle şeyler olur. Hiçbir şey imkansız değil. Ama bizim öyle bir durumumuz yok. İnsanların bunu kendilerine malzeme edip kötü niyetli kullandığını düşünüyorum ve hiç etik bulmuyorum. Ailece görüşüyoruz, birlikte tatil yapıyoruz. Birtakım söylemlere şahit olduğumda da sinirleniyorum. Gerçekten kötü niyetli buluyorum. Evet, böyle hayranlar var, yakıştıran eden görüyoruz sosyal medyada. Onları çok safiyane buluyorum. Ama bazıları bunu kasti yapıyor. Bu da bana tatsız geliyor. “

İbrahim Çelikkol, önceki gün Akalay ile fotoğrafını paylaştı. Ünlü oyuncu bu paylaşımına siyah kalp emojisi koydu.

‘Eşi benim arkadaşım’ demişti! Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol’un paylaşımları iddiaları güçlendirdi!

"HAYATIMDA HİÇ KİMSE YOK"

Akalay, özel hayatıyla ilgili sorulara ise "Hayatımda hiç kimse yok. Gayet iyi, mutluyum şu anda. İşimde fazlasıyla uğraşıyorum. Biraz böyle bir odakta iyiyim şu an ama bir gün bir şey olursa siz de görüyorsunuz ben de çok saklamıyorum zaten" yanıtını vermişti.

ÖNCE BODRUM​ SONRA KAZ DAĞLARI

Öte yandan 2017 yılında dizi setinde dostlukları başlayan ve o dönemden beri de aralarındaki bağları koparmayan oyuncu Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol, geçtiğimiz yıllarda da Bodrum'da tatil yaparken görüntülenmişti. Denizin ve güneşin keyifini çıkaran Akalay ve Çelikkol, Cennet Koyu'nda objektiflere yansımıştı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...