Tgrt Haber

Buket Aydın, daha genç görünmek için yüzüne bebeklerin kordon kanını uygulatacak!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
27 Eylül 2023 13:23 - Güncelleme : 27 Eylül 2023 14:02
Buket Aydın, daha genç görünmek için yüzüne bebeklerin kordon kanını uygulatacak!

Herkesin yıllardır haber sunarken görmeye alışık olduğu ünlü haber spikeri Buket Aydın, zaman içindeki değişimiyle dikkat çekiyor. Son olarak bir magazin programına konuk olan Aydın, daha genç ve güzel görünmek için uygulamak istediği yöntemle şaşırttı!

Haber sunucusu Buket Aydın​ özel hayatı ve kariyeriyle sık sık gündeme geliyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiren 38 yaşındaki ünlü spiker, katıldığı programda daha genç ve güzel görünmek için yüzüne bebeklerin kordon kanından elde edilen bir kök hücre enjekte ettirecek. 

Buket Aydın, daha genç görünmek için yüzüne bebeklerin kordon kanını uygulatacak!

"KORDON KANI YÜZE ENJEKTE EDİLİYOR BEN YAPTIRACAĞIM"

2. Sayfa programında Müge ile Gülşen’in konuğu olan Buket Aydın, dış görüntüsüyle ilgili değişimi hakkında  "Bir güzellik​ işine girdim. Uzmanlarla birlikte klinik açtık ve deneyeceğim acayip şeyler var. Sünnet derisinden kök hücre yapılıyor. Bu çok popüler bir şey ama çok doğru bulunmuyor. Türkiye'ye yeni gelen bir uygulama var. Bazı anneler ileride oluşabilecek hastalıklar içinde bebeklerin kordon kanını sağlarken bazıları da bağışlıyor. Bebek kordonundan alınan kanla elde edilen bir kök hücre var. Bu yüze enjekte ediliyor. Ben de yaptıracağım. Bu uygulama yurtdışında ve Türkiye'de çok popüler" ifadelerini kullandı. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...