Tgrt Haber

Bülent Ersoy’dan korkutan haber: Helallik istedi

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
25 Nisan 2023 17:16 - Güncelleme : 26 Nisan 2023 17:54
Bülent Ersoy’dan korkutan haber: Helallik istedi

Almanya'nın Bottrop kentinde konser veren usta sanatçı Bülent Ersoy, 3 saat sahnede kaldı. Çok sayıda insanın dinlemeye geldiği Ersoy, “Belki daha buraya gelemem” diyerek seyircilerinden helallik istedi.

Almanya​'nın Bottrop şehrindeki Stay Event House’da konser​ veren ünlü sanatçı Bülent Ersoy’u izlemeye gelen binlerce kişi izdihama neden oldu. 3 saat boyunca şarkılarını seslendirerek dinleyicilerine müzik ziyafeti sunan Ersoy, “Hakkınızı helal edin” dedi.

PARMAĞINDA 21 MİLYON TL'LİK YÜZÜĞÜ VARDI 

Posta Gazetesi’nin haberine göre; Saatler öncesinden mekâna gelen binlerce kişi izdiham​ yarattı. 3 saat aralıksız şarkı söyleyen Ersoy “Belki bir daha buraya gelemem. Hakkınızı helal edin” dedi. Bülent Ersoy’un parmağında 2 yıl önce 21 milyon TL’ye aldığı devasa tektaş yüzük vardı.

Bülent Ersoy’dan korkutan haber: Helallik istedi

KEBAPÇIYLA DAVALIK OLMUŞTU

Geçtiğimiz haftalarda İzmir’deki bir kebapçı Bülent Ersoy’un cinsiyet değiştirmeden önceki ve sonraki hallerini tuvalet girişlerine asmış, yaşanan olay sonrası Bülent Ersoy​ restoran sahibine dava açmıştı. Kebapçı o kareyi, “Tuvalet seçimi bile zor şu hayatta” diye paylaştı. Fotoğraflar sosyal medyada gündem oldu. Olayı duyuran Pop Bizde, sanatçının yapılan karşısında sessiz kalmayıp dava açacağını açıkladı. Sanatçının menajeri, açıklama yaparak haberi doğruladı. Bülent Ersoy, kişilik haklarına zarar verdiği, onuru, gururu zedelendiği ve alay edildiği gerekçesiyle kebapçıya bugün maddi manevi tazminat ve hakaret davası açtı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...