Tgrt Haber

Kıvanç Tatlıtuğ'un kardeşlerini gören herkes çok şaşırdı! İnanan kimse çıkmadı

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
25 Nisan 2023 11:30 - Güncelleme : 25 Nisan 2023 12:18
Kıvanç Tatlıtuğ'un kardeşlerini gören herkes çok şaşırdı! İnanan kimse çıkmadı

Aile dizisindeki Aslan karakteriyle ekranlara dönüş yapan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, başarısıyla en çok konuşulan isimler arasında yer alıyor. Özel hayatı her daim merak konusu olan ünlü oyuncu medyadan uzak tuttuğu ağabeyi ve kız kardeşiyle poz verdi. Sosyal medyada gündem olan Tatlıtuğ’un kardeşleri, ünlü oyuncuya hiç benzetilmedi.

Yakışıklılığıyla adından sıklıkla söz ettiren ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un kardeşleriyle çektirdiği bir fotoğrafı gündeme bomba gibi düştü. Oğlu Kurt Efe’nin doğum günü için ailesiyle bir araya gelen Tatlıtuğ, kız kardeşi ve ağabeyi ile poz verdi. Sosyal medya kullanıcılarının birçoğu, ünlü oyuncuya “Kardeşlerinle zerre kadar benzemiyorsun” yorumları yağdırdı.

Kıvanç Tatlıtuğ'un kardeşlerini gören herkes çok şaşırdı! İnanan kimse çıkmadı

KARDEŞLER BİRBİRİNE HİÇ BENZETİLMEDİ

Özel hayatı ve ailesiyle gündeme gelmeyen Kıvanç Tatlıtuğ​, önceki gün oğlu Kurt Efe​'nin 1. yaş gününü kutladı. Ailesiyle bayramlaşan Tatlıtuğ kardeşleriyle poz verdi. Şu sıralar Netflix'te Boğa Boğa filmi yayınlanan yakışıklı oyuncunun aynı zamanda Show TV ekranlarında da Aile dizisi​ yayınlanıyor. Stilist Başak Dizer​'le mutlu bir evliliği olan Kıvanç Tatlıtuğ’un bayramda ailesiyle verdiği poz sosyal medyada gündem oldu. Ünlü oyuncu sır gibi sakladığı kız kardeşi ve abisiyle poz verdi. Bu paylaşıma binlerce yorum ve beğeni yağdı. Ancak üç kardeş birbirine hiç benzetilmedi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...