Tgrt Haber

Çok uğraştılar ama olmadı… Ceyda Düvenci yoluna yalnız devam edeceğini duyurdu!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
19 Haziran 2023 15:30 - Güncelleme : 19 Haziran 2023 17:18
Çok uğraştılar ama olmadı… Ceyda Düvenci yoluna yalnız devam edeceğini duyurdu!

Ünlü oyuncular Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak, 2015’te nikah masasına oturmuş bir de çocukları olmuştu. Ünlü çift, son aylarda evlilikleri üzerinde dolaşan kara bulutları dağıtmak için terapist yardımı alıyordu. Ceyda Düvenci’nin son paylaşımı ise iplerin koptuğunu gösterdi.

Oyuncu Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak’ın aylardır evlilikleriyle ilgili kriz yaşadığı ve yuvalarını kurtarmak için terapiste gittikleri öğrenilmişti. Boşanacakları haberlerini her defasında yalanlayan çiftin terapileri olumlu sonuç vermedi. Ayrı ayrı tatile çıkan çiftten Ceyda Düvenci’nin son paylaşımı her şeyi anlamaya yetti.

YOLUNA TEK BAŞINA DEVAM EDECEĞİNİ DUYURDU

Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Birbirlerine küsen çift aile terapistine gitmeye ve yardım almaya karar verdi. Bülent Şakrak​ dizi çekiminin bitmesiyle beraber oğlu Okan Ali ‘yi yanına alıp karavan tatiline çıktı, Şakrak’a tatilde akrabası Erkan Kolçak Köstendil de oğlu Marsel’le eşlik etti. Tatil dönüşü çocuklarının karne töreninde de bir arada poz vermeyen çiftin terapi sürecinin olumsuz sonuçlandığı ve evliliklerini kurtaramadıkları öğrenildi. Önümüzdeki günlerde tarafların mahkemeye başvurması bekleniyor. Ceyda Düvenci yorumlara kapattığı bugünkü yazısında artık yoluna tek başına devam edeceğini şu sözlerle duyurdu:

“Bazen istemesen de bambaşka bir yola çıkmak zorunda kalırmışsın… Sözler yetersiz kalırmış bazen… Evet gözlerim hüzünlü baksa da gülmeye devam edeceğim… Ve hayat sana yine de teşekkür ederim, vardır benim için bir planın hep bilirim… Akışa bıraktım kendimi, gelecek günlerin güzelliğine güveniyorum… Ateş böcekleri iyidir… Bir de sinek kuşları, bir de kırlangıçlar ve baykuşlar…”

Çok uğraştılar ama olmadı… Ceyda Düvenci yoluna yalnız devam edeceğini duyurdu!

BÜTÜN FOTOĞRAFLARINI SİLDİ

Ceyda Düvenci​'nin imalı sözler içeren paylaşımı ayrılığın kesinleştiği şeklinde yorumlandı. Öte yandan Ceyda Düvenci'nin Instagram hesabından Bülent Şakrak ile olan fotoğraflarını kaldırması da dikkatlerden kaçmadı. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...