Tgrt Haber

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, Karan’ın doğum gününde küçük oğullarını sır gibi sakladı!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
15 Nisan 2023 10:36 - Güncelleme : 17 Nisan 2023 03:02
Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, Karan’ın doğum gününde küçük oğullarını sır gibi sakladı!

Ünlü oyuncular Burak Özçivit ve Fahriye Evcen’in ilk oğulları Karan 4 yaşına bastı. Oğulları Karan için süper kahraman temalı doğum günü partisi düzenleyen çift, verdikleri aile pozunda ocak ayında dünyaya gelen küçük oğulları Kerem'in yüzünü sakladı.

2017 yılında görkemli bir düğünle dünya evine giren Burak Özçivit ve Fahriye Evcen​ çifti, 2019 yılında ilk oğulları Karan​'ı kucaklarına aldı. 2023 ocak ayında ise küçük oğulları Kerem​'e kavuşan ünlü çift, Karan’ın 4. yaş günü için parti organize etti. Süper kahraman temalı doğum günü​ partisinde aile pozu veren çiftin küçük oğulları Kerem’in yüzünü emoji ile saklaması sosyal medya kullanıcılarının şaşırmasına neden oldu.

KEREM'İN YÜZÜNÜ EMOJİ İLE GİZLEDİLER

4 yaşına giren oğulları Karan için süper kahraman temalı bir doğum günü organize eden çift, kırmızı renkteki kıyafetleriyle partiye dahil oldu. Doğum gününde aile pozu veren Evcen ve Özçivit, o anları Instagram hesaplarından yayınlarken küçük oğulları Kerem'in yüzünü emoji ile kapattı.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, Karan’ın doğum gününde küçük oğullarını sır gibi sakladı!

"AŞK ADAM 1"

Instagram'da 23,6 milyon takipçisi bulunan Burak Özçivit, paylaşıma "Aşk adam 1 İyi ki doğdun oğlum" notunu eklerken Fahriye Evcen de "4 yaşın kutlu olsun kalbim" ifadelerini kullandı. İkilinin paylaşımlarına kısa sürede binlerce yorum ve beğeni yağdı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...