Tgrt Haber

Çağla Şıkel’den şaşırtan açıklama… Eski eş Emre Altuğ, Nail Gönenli’ye tepkili mi?

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
22 Eylül 2023 09:34 - Güncelleme : 22 Eylül 2023 10:20
Çağla Şıkel’den şaşırtan açıklama… Eski eş Emre Altuğ, Nail Gönenli’ye tepkili mi?

Oyuncu ve şarkıcı Emre Altuğ ile 7 yıllık evliliğini tek celsede bitiren Çağla Şıkel, boşandığından bu yana kimse ile anılmıyordu. Avukat Nail Gönenli ile bir süre önce aşk orucunu bozan Şıkel’in beraberliğine eski eş Emre Altuğ’un tepkili olduğu iddia edildi.

Ünlü model Çağla Şıkel​, bir süredir beraber olduğu Avukat​ Nail Gönenli ile ilişkisi hakkında açıklamalarda bulundu. Şıkel, “Uzun zamandır buna bir aralık bırakmıyordum ama hayatımda o aralığı açtı ve oradan girdi. Sonsuz bir sevgi ve saygıyla seviyor. Karşılıklı olarak çok şanslı bir durum” dedi.

"BUNLAR VARSA DA GENÇLİKTE OLAN ŞEYLER..."

Emre Altuğ​ ile boşandıktan sonra bir daha evlenmeyeceğine dair sözleşme imzaladıkları yönündeki iddialar hakkında da konuşan Şıkel bir daha evlenmeyeceğini de bildirdi. Çağla Şıkel, eski eşi Emre Altuğ’un bu tepkili olduğu hakkındaki iddialara şöyle cevap verdi: “Hani Emre’yi de beni de yıllardır tanıyorsunuz. Biz nasıl yaşamamız gerektiğini, nerede durmamız gerektiğini bilen koca koca insanlarız. Artık ben 44 yaşıma geldim. Hepimiz büyüdük. Bunlar varsa da gençlikte olan şeyler. Bazı haberler çıkıyor, ‘Evlenmek istediler de izin verilmedi’ ya da ‘Sözleşme yaptılar’ gibi şeyler. Nail için de söyleyebilirim ki ortada ne evlenmek isteyen var, ne buna karşı çıkan var, ne de sözleşme var."

Çağla Şıkel’den şaşırtan açıklama… Eski eş Emre Altuğ, Nail Gönenli’ye tepkili mi?

NAİL GÖNENLİ KİMDİR?

Nail Gönenli, 1 Ocak 1985 yılında İstanbul​'da dünyaya geldi. İstanbul'un Beyoğlu  ilçesinde bulunan Saint Benoit Lisesi'nde eğitim gördü. Daha sonra, Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi. İyi derece İngilizce ve Fransız bilen Gönenli, 2005 senesinde İstanbul'da bir hukuk bürosunda avukatlık yapmaya başladı. Gönenli, 13 sene boyunca profesyonel olarak avukatlık yaptı. Aynı zamanda birçok ünlünün de avukatı olarak çalıştı. 2018 senesinde ise Gönenli&Partners'i kurdu. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...