Tgrt Haber

Survivor Murat Ceylan, Yalı Çapkını oyuncusuyla görüntülendi!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
22 Eylül 2023 11:48 - Güncelleme : 22 Eylül 2023 11:50

2013 yılında Survivor’da yarışan ve bir süre sonra da Survivor macerasında sunuculuk yapan Murat Ceylan, Yalı Çapkını dizisi kadrosuna yeni dahil olan oyuncu Cemre Gümeli ile görüntülendi.

2013 yılında Panama’daki Survivor​ macerasına yarışmacı olarak katılan sonrasında Acun Ilıcalı’nın Para Bende isimli programın sunuculuğunu verdiği Murat Ceylan​, ekranların en çok izlenen dizisi Yalı Çapkını​ kadrosuna yeni katılan Cemre Gümeli ile görüntülendi. Oyuncu Seray Kaya​ ile adı duyulan Murat Ceylan’ın görüntüleri sosyal medyayı salladı. 

ADI SERAY KAYA İLE ANILIYORDU

Survivor yarışmasında 2019 senesinde ise sunuculuk yapan Murat Ceylan, kısa süreli beraberlikler ile anılıyor. Son olarak oyuncu Seray Kaya ile beraber olduğu iddia edilen Ceylan, dün gece 04:00'de Muhabironline tarafından Yalı Çapkını dizisi oyuncusu Cemre Gümeli ile görüntülendi. Görüntüler sosyal medyada eleştirilere neden oldu. 

Survivor Murat Ceylan, Yalı Çapkını oyuncusuyla görüntülendi!

CEMRE GÜMELİ KİMDİR?

24 Eylül 1993’te İstanbul’da doğan Cemre Gümeli, üniversitede Sanat Yönetimi ile Medya ve İletişim Sistemleri bölümlerini birlikte okuyarak çift ana dal yaptı. 2014 yılında New York’a gitti ve bir süre orada kalarak Meisner Tekniği üzerine eğitim aldı. Türkiye'de ise, Tatlı İntikam, Servet ve Elimi Bırakma dizilerinde rol aldı. 2017’de Kumbaracı 50 ekibine dahil oldu ve Shakespeare’in 3. Richard oyununda Lady Anne karakterinde rol aldı. . Royal Academy of Dance sertifikalı bale eğitimi olan Cemre Gümeli aynı zamanda Almanca ve İngilizce konuşmaktadır.

Survivor Murat Ceylan, Yalı Çapkını oyuncusuyla görüntülendi!

MURAT CEYLAN KİMDİR?

1989’da İstanbul'da doğan Murat Ceylan'ın annesi ve babası o doğduktan kısa bir süre sonra ayrılmıştır. Babası işleri nedeniyle yurt dışında yaşamaya başlamıştır. 2 yaşından beri piyano çalan Ceylan 10 sene Istanbul Devlet Konservatuarı Prof. Ergican Saydam’ın özel ögrencisi olarak klasik muzik eğitimine devam etmiştir. Piyano dışında bir de gitar çalabilmektedir.

Birçok sporla ilgilenen Murat, İstanbul Atlı Spor Kulübü'nde lisanslı binicilik yapmaktadır. 2013 yılında Panama'da yapılan, Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu 3. sezon Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışmasında Gönüllüler takımında yarışmıştır. 17 Eylül 2014 tarihinde TV8'de başlayan Para Bende adlı her hafta başka bir ülkede, başka bir şehirde geçen bir yarışmada Almeda Abazi ile yarıştı.

Eylül-Kasım 2016'da Fox TV'de yayınlanan Familya dizisinde Ateş Beyoğlu karakterini oynadı. 2 Şubat 2019'de başlayan Survivor 2019 adlı yarışma programında sunuculuk yapmaya başladı. Survivor 2020'de de sunuculuk yapmaya devam etmiştir.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...