Tgrt Haber

Can Yaman aldığı ölüm haberiyle yıkıldı! Apar topar İstanbul’a döndü…

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
20 Ağustos 2023 10:04 - Güncelleme : 20 Ağustos 2023 10:17
Can Yaman aldığı ölüm haberiyle yıkıldı! Apar topar İstanbul’a döndü…

Bir süredir İtalya’da yaşayan ünlü oyuncu Can Yaman, dedesinin ölüm haberiyle yıkıldı. Ünlü oyuncu uzun zaman üzerine apar topar İstanbul’a döndü.

Erkenci Kuş, Bay Yanlış, Dolunay gibi dizilerle adını geniş kitlelere duyuran, sonrasında ise oyunculuk kariyerini İtalya’da devam ettirmek için 1 yılı aşkın süredir İtalya’da yaşayan Can Yaman​, dedesinin cenaze töreni için İstanbul’a geldi. 

Can Yaman aldığı ölüm haberiyle yıkıldı! Apar topar İstanbul’a döndü…

DEDESİNİN CENAZESİNE KATILMAK İÇİN İSTANBUL’A GELDİ

Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Can Yaman’ın bir yıl aradan sonra acı bir haber üzerine İstanbul’a geldiği ortaya çıktı. Ünlü oyuncunun dedesi Reşat Yaman vefat etti. Şu günlerde ilk sezonu izlenme rekorları kıran “Viola Come Il Mare” dizisinin ikinci sezon çekimlerine devam edecek olan Can Yaman, kötü haberi alır almaz İstanbul’a geldi ve dedesinin Suadiye Camisi’nde düzenlenen cenaze törenine katıldı.

Aynı zamanda futbolcu ve teknik direktör Fuat Yaman’ın da babası olan Reşat Yaman, Beşiktaş Divan Kurulu üyesiydi. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...