Tgrt Haber

Zamları az bulan Yıldız Tilbe isyan etti! Emekli maaşı 150 bin lira olsun!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
20 Ağustos 2023 09:37 - Güncelleme : 20 Ağustos 2023 09:52
Zamları az bulan Yıldız Tilbe isyan etti! Emekli maaşı 150 bin lira olsun!

Emekli ve işçiye yapılan maaş zamlarını az bulan Yıldız Tilbe, "Emekli maaşı 150 bin TL, işçilerin aylık maaşı 200 bin TL olmalı. Yiyecek ve gıda ucuz olmalı, mobilya ile giyim pahalı olabilir" diye sitem etti.

Şarkıları, besteleri, zaman zaman da keskin çıkışlarıyla adından söz ettiren usta sanatçı Yıldız Tilbe​, gündeme dair yorumlarıyla da dikkat çekiyor. Son olarak sosyal medya hesabından yaptığı emekli maaşlarıyla ilgili yorumla gündem olan Yıldız Tilbe’ye sevenleri de destek verdi. Tilbe, "Emekli maaşı 150 bin TL" olsun diyerek isteklerini sıraladı. 

Zamları az bulan Yıldız Tilbe isyan etti! Emekli maaşı 150 bin lira olsun!

"GIDA UCUZ, GİYİM PAHALI OLSUN"

Hayat pahalılığına sitem eden Yıldız Tilbe, X hesabından yaptığı paylaşımda "Emekli maaşları 150 bin TL, işçi ve aylık çalışanların ise 200 bin TL olmalı. Hayat çok pahalı. Yiyecek, içecek, gıda ucuz ve sabit fiyat olsun herkes alabilsin. Mobilya, giyim vs pahalı olabilir fakat sebze, meyve ucuz olsun. İnsan günde 3 kere acıkıyor, yüz kere susuyor, kim duyuyor?" ifadelerini kullandı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...