Tgrt Haber

Cansu Canan Özgen dolandırıcıların yeni kurbanı oldu! Banka hesabını boşalttılar

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
15 Ekim 2024 09:32 - Güncelleme : 15 Ekim 2024 11:35
Cansu Canan Özgen dolandırıcıların yeni kurbanı oldu! Banka hesabını boşalttılar

Ünlü sunucu Cansu Canan Özgen, dolandırıcıların yeni kurbanı oldu. Kendisini banka görevlisi olarak tanıtan kişi, Cansu Canan Özgen’i ikna ederek 450 bin TL dolandırdı.

Sunucu ve gazeteci olan Cansu Canan Özgen, dolandırıcıların ağına düşen yeni isim oldu. Hesabının güvenliği için işlem yapması gerektiğini söyleyen dolandırıcılar, Cansu Canan Özgen'i 450 bin TL dolandırdı. 

CANSU CANAN ÖZGEN DOLANDIRILDI 

Geçtiğimiz yıl aralık ayında, Mustafa A. isimli dolandırıcı​, banka numarasına benzeyen bir hattan Cansu Canan Özgen'i arayarak işlem yapması gerektiğini söyledi. Sabah gazetesinden Armağan Yılmaz'ın haberine göre şüpheli, dolandırıcı, sunucu Cansu Canan Özgen'in özel banka bilgilerine erişerek hesabından 450 bin lirayı başka bir hesaba transfer etti. 

Cansu Canan Özgen dolandırıcıların yeni kurbanı oldu! Banka hesabını boşalttılar - 1. Resim

Durumu fark eden Özgen, hemen banka yetkililerini aradı. Savcılığa giden Özgen, suç duyurusunda bulundu. İfadesinde, kişilik haklarına yönelik bir saldırı gerçekleştiğini ve maddi ile manevi zarar uğradığını belirtti. Gözaltına alınan Mustafa A. "nitelikli dolandırıcılık" suçundan 10 yıl hapis istemiyle dava açıldı.

Cansu Canan Özgen dolandırıcıların yeni kurbanı oldu! Banka hesabını boşalttılar - 2. Resim

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Dilan15 Ekim 2024 09:36

Artık kimseye güvenmek mümkün değil herkez kendine dikkat etmeli

Sonraki Haber Yükleniyor...