Tgrt Haber

Çarkıfelek geri dönüyor! Yeni sunucusu belli oldu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: birsenaltuntaş.com
22 Kasım 2023 09:11 - Güncelleme : 22 Kasım 2023 09:11
Çarkıfelek geri dönüyor! Yeni sunucusu belli oldu

Bir dönem Mehmet Ali Erbil ve Halit Kıvanç’ın sunumuyla ekrana gelen Çarkıfelek yarışması, uzun bir aranın ardından tekrar başlıyor. Çarkıfelek, Cem Davran sunumuyla yeni kanalında yakında başlayacak.

İlk olarak 6 Ocak 1975 yılında yayınlanmaya başlayan Çarkıfelek​, son olarak Emre Karayel’in sunumuyla ekrana gelmişti. Uzun bir aranın ardından yarışmaTV8​ ekranında başlayacak.

ÇARKIFELEK YENİDEN BAŞLIYOR

Türk ekran tarihinin en uzun soluklu programlarından biri olan Çarkıfelek, ilk olarak 6 Ocak 1975 tarihinde TRT 1‘de yayınlanmaya başladı. Geçmişte ilk olarak Güner Ümit’in sunduğu yarışmayı daha sonra Tarık Tarcan, Halit Kıvanç, Mehmet Ali Erbil, İlker Ayrık, Emre Karayel gibi ünlü isimler sunmuştu.

Çarkıfelek geri dönüyor! Yeni sunucusu belli oldu

Yarışmanın yeni sunucusu Cem Davran oldu. Davran’ın sunduğu “Çarkıfelek” tv8’de yayınlanacak. Kulislerde yarışmada ünlü isimlerden çok halktan yarışmacıların olacağı konuşuluyor.

CEM DAVRAN KİMDİR?

3 Mart 1964 doğumlu Cem Davran, tiyatro iel oyunculuk hayatına başladı. Elektronik Mühendisliği bölümü mezunu Davran, Tatlı Betüş dizisiyle ise televizyon oyunculuğuna başladı. Oyuncu peş peşe; Ruhsar, Vay Anam Vay,Avrupalı, Hayat gibi dizilerde rol aldı. 

Kaynak: birsenaltuntaş.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...