Tgrt Haber

Cem Yılmaz’ı duygulandıran parti! Özkan Uğur’un şarkısını duyunca gözyaşları sel oldu

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
28 Eylül 2023 15:03 - Güncelleme : 28 Eylül 2023 15:13
Cem Yılmaz’ı duygulandıran parti! Özkan Uğur’un şarkısını duyunca gözyaşları sel oldu

Başrolünü Cem Yılmaz’ın oynadığı “Do not disturb”un geçtiğimiz günlerde galası yapılmıştı. Dün akşam ise film için Feriye’de düzenlenen partide Yol Project müzik grubu, Özkan Uğur’un parçasını seslendirince ünlü oyuncu Cem Yılmaz gözyaşlarını tutamadı.

Cem Yılmaz’ın Netflix’te yayınlanacak olan “Do Not Disturb” filmi 29 Eylül Cuma günü izleyiciyle buluşacak. Geçtiğimiz gün yapılan filmin galasının ardından dün akşam da bi eğlence gecesi tertiplendi. Gecede sahne alan Yol Project'in seslendirdiği Özkan Uğur'un şarkıları ünlü oyuncu Cem Yılmaz​'ı çok duygulandırdı. 

Cem Yılmaz'ı duygulandıran Özkan Uğur şarkısı

ÖZKAN UĞUR’UN ŞARKISINI DUYUNCA GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

8 Temmuz’da aramızdan ayrılan usta sanatçı Özkan Uğur için grubun solisti Zeki Açabey‘in ‘Sude’ şarkısını seslendirdi. Özkan Uğur’la özdeşleşen şarkı Cem Yılmaz’ı duygulandırdı. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre Şarkının başına, ortasına ve sonuna Özkan Uğur‘un sesini ekleyen Açabey, Cem Yılmaz’ı sahneye çağırdı. Sahneye çıkmak istemeyen ünlü komedyen, gözyaşlarını tutamadı. Yılmaz, aha sonra yol arkadaşı Özkan Uğur‘un anısına seslendirilen şarkılara olduğu yerden eşlik etti. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...