Tgrt Haber

Cemre Baysel ile Alperen Duymaz partner oldu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
02 Temmuz 2024 12:14 - Güncelleme : 02 Temmuz 2024 12:14
Cemre Baysel ile Alperen Duymaz partner oldu

Temmuz ayında çekimleri başlayacak Hayat Hırsızı dizisinin başrol oyuncuları Cemre Baysel ile Alperen Duymaz oldu. Cemre Baysel ile Alperen Duymaz karakter hazırlıklarına başladı.

“Avenida Brasil” dizisinden uyarlanan yeni yapım Hayat Hırsızı dizisinin erkek başrol oyuncusu Alperen Duymaz olurken, kadın başrol oyuncu ise Cemre Baysel oldu. Temmuzda çekimleri başlayacak dizide ayrıca, son olarak Yargı dizisinde seyirci karşısına çıkan değerli oyuncu Zeyno Eracar, dizide Leyla ve Civan’ın çocukluğunda iz bırakan ve kaderlerini değiştiren Güzide Anne rolüyle izleyici karşısına çıkacak. 

CEMRE BAYSEL İLE ALPEREN DUYMAZ PARTNER OLDU 

Aybike Ertürk’ün yazdığı dizide Cemre Baysel babasının intikamı almak için üvey annesinin evine yıllar sonra Leylim karakteriyle çalışmaya giden Leyla'yı oynayacak. Dizinin başrol erkek karakteri Civan’la ilgili görüşen başarılı oyuncu Alperen Duymaz, diziyle el sıkıştı.

Cemre Baysel ile Alperen Duymaz partner oldu - 1. Resim

Yeni anne olan Gonca Vuslateri, Leyla’nın üvey annesi Nur’u oynarken, Cengiz Bozkurt “Tufan” yani Tufo’nun babası Selman karakteriyle ekranda olacak. Hilal Saral’ın kadrosunu titizlikle belirlediği öğrenilen dizinin futbolcu Tufo’nun için Halil İbrahim Ceyhan’la görüşülüyor. 

Cemre Baysel ile Alperen Duymaz partner oldu - 2. Resim

Cemre Baysel ile Alperen Duymaz partner oldu - 3. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...