Tgrt Haber

Cezaevine götürülen Bahar Candan ‘Suçlular dışarıda’ diye haykırdı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
17 Kasım 2023 09:28 - Güncelleme : 17 Kasım 2023 10:53

Suç örgütüne üye olma, suçtan kaynaklı mal varlığı değerlerini aklama suçlarından tutuklanan Candan kardeşlerden Bahar Candan, mahkeme çıkışı “Asıl suçlular dışarda” sözleriyle defalarca bağırdı.

Suç örgütüne üye olma ve suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama suçlarından tutuklanan Nihal ve Bahar Candan​ kardeşler mahkeme çıkışı kendilerinin suçsuz olduğunu iddia ederek, "Asıl suçlular dışarıda. Ben ünlü olduğum için tutuklandım" diye defalarca bağırdı.

NİHAL VE BAHAR CANDAN TUTUKLANDI

Candan kardeşler​ savcılıktaki ifadeleri sonrası tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi. Küçükçekmece Adliye’sine getirilen Candan kardeşlerin savcılıktaki ifadeleri tamamlandı. Savcılıktaki ifade işlemleri tamamlanan şüpheliler tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi.

Cezaevine götürülen Bahar Candan ‘Suçlular dışarıda’ diye haykırdı

"SUÇLULAR DIŞARIDA"

Mahkeme çıkışı görüntülenen Nihal ve Bahar Candan kardeşler, adliye binasından çıkarılırken görüntülendi. Bahar Candan, “Suçlular dışarıda. Hesabımda para yok.” diye defalarca bağırdı.

İFADELERİ ORTAYA ÇIKTI

Nihal ve Bahar Candan kardeşlerin çete liderlerinin lüks mekanda yaptıkları yemek tanıtımında yer aldıkları ortaya çıktı.Candan kardeşlere bu lüks restoranlarda yapılan tanıtımlı yemekler de soruldu. Nihal Candan​, o dönem Onur Apaydın'ın erkek arkadaşı olduğu için, erkek arkadaşıyla yemekli mekanlara veya gece kulübüne gittiğini söyledi. Ama bir dolandırıcılık​ organizasyonun içinde yer almadığını belirtti. Bahar Candan da, bahsedilen restoranlara birçok ünlü ismin gittiğini ifadesinde belirtti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...