Tgrt Haber

Seçim sonucuna göre ülkeye döneceğini söyleyen Gülşen, adaylık teklifine cevap verdi!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
31 Mart 2023 09:44 - Güncelleme : 31 Mart 2023 10:00
Seçim sonucuna göre ülkeye döneceğini söyleyen Gülşen, adaylık teklifine cevap verdi!

Yaşadığı son olaylardan sonra oğlunun yanına İspanya’ya taşınan şarkıcı Gülşen, CHP’den milletvekili adaylığı teklifi aldı. Konuyla ilgili açıklama yapan şarkıcının avukatı, "Gülşen siyaseti düşünmüyor. Seçimlere kadar Türkiye'ye gelmeyecek ve seçim sonuçlarına göre ülkeye dönüp dönmeyeceğine karar verecek" dedi.

Geçtiğimiz yıl sahne aldığı bir mekânda İmam hatipliler hakkında söyledikleri sebebiyle mahkemelik olan ve 4 gün hapis yatan Gülşen​, tahliye olduktan sonra İspanya’da eğitim alan oğlu Azur’un yanına yerleşme kararı aldı. Ara sıra Türkiye’de konser veren şarkıcı Gülşen’e CHP​'den milletvekili adaylığı teklifi götürüldüğü iddia edildi. Bunun üzerine şarkıcının avukatından cevap geldi.

"YERİNİN MECLİS DEĞİL SAHNE OLDUĞUNU BELİRTİYOR"

Sosyal medyada gündeme gelen açıklamada Gülşen'in avukatı, "Gülşen siyaseti düşünmüyor ve yerinin meclis değil sahne olduğunun altını çiziyor. Sanatçı seçimlere kadar Türkiye'ye gelmeyecek ve seçim sonuçlarına göre ülkeye dönüp dönmeyeceğine karar verecek" ifadelerine yer verildi. Gülşen'den konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

Seçim sonucuna göre ülkeye döneceğini söyleyen Gülşen, adaylık teklifine cevap verdi!

NE OLMUŞTU?

İmam hatiplilere yönelik sözlerinden ötürü başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan şarkıcı Gülşen, Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmişti. Cezaevi girişinde bekleyen akrabaları ve arkadaşları Gülşen'i alkışlarla cezaevine gönderilmişti. Savcılık "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan resen soruşturma başlattı. Gülşen, hakkında başlatılan soruşturma kapsamında polis ile mevcutlu olarak Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na getirildi. Gülşen'in savcılığa verdiği ifadenin ardından çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklanmasına karar verilmişti.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Pınar 2 Nisan 2023 02:22

Zahmet etmesin kalsın orda bize bu toprakların degerlerine saygı duymayan sanatçı lazim değil

Sonraki Haber Yükleniyor...