Tgrt Haber

Milletvekili adayı olan Mehmet Aslantuğ’a ilk yorum eşi Arzum Onan'dan geldi!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
30 Mart 2023 11:08 - Güncelleme : 30 Mart 2023 12:04
Milletvekili adayı olan Mehmet Aslantuğ’a ilk yorum eşi Arzum Onan'dan geldi!

Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş ünlü oyuncu Mehmet Aslantuğ’un milletvekili adaylığını önceki gün duyurmuştu. Aslantuğ'un kararının ardından eşi Arzum Onan'dan tam destek ve ilk yorum geldi.

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerine günler kala ünlü oyuncu Mehmet Aslantuğ​'un TİP​'ten milletvekili adayı olduğu öğrenildi. Aslantuğ'un adaylığını ise TİP Genel Başkanı Erkan Baş​ duyurdu. Örnek çift olarak gösterilen ünlü Aslantuğ’un eşi Arzum Onan’dan ise ilk yorum gecikmedi.

 “HER ZAMAN YANINDAYIZ, YANINDA OLACAĞIZ”

Aslantuğ'un adaylığına eşi Arzum Onan​'dan yorum geldi. Mehmet Aslantuğ'un aldığı kararı ilk destekleyen kişi ise 27 yıldır aynı yastığa baş koyduğu eşi Arzum Onan oldu. Arzum Onan, eşine "Bugüne kadar yaptıkların, söylediklerin yapacaklarının söyleyeceklerinin teminatıdır. Her zaman yanındayız, yanında olacağız. Seninle her zaman gurur duyduk, duyacağız" diyerek eşi Mehmet Aslantuğ'un radikal karanını destekledi. 

Milletvekili adayı olan Mehmet Aslantuğ’a ilk yorum eşi Arzum Onan'dan geldi!

ERKAN BAŞ: TİP SENİN KAPTAN

Mehmet Aslantuğ, seçimlere sayılı günler kala Türkiye İşçi Partisi​'nden milletvekili adayı oldu. TİP Genel Başkanı Erkan Baş ise Aslantuğ için Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Onu sadece unutulmayan rolleriyle değil, planlı bir provokasyona maruz bırakılan Ahmet Kaya'yı cesurca savunmasıyla da hep şükranla hatırlıyoruz. Adaylık teklifimizi kabul ederek bize güç veren sevgili Mehmet Aslantuğ'a yürekten teşekkür ediyorum TİP senin kaptan" ifadelerini kullandı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sevilay demirci30 Mart 2023 13:46

Yürek çıkmazını çok seviyoruz Lütfen mehmet aslantuğ geri gelsin

Aylin saner30 Mart 2023 13:25

Yürek çıkmazı Son zamanlarda tek izlediğim diziydi Bu nasıl kararlar Halka hiç saygınız yokmu Seyretmiyorum

Semra kılıç30 Mart 2023 13:22

Böyle iyi oyuncularla dolu,topluma sosyal içerikli mesajlar verilip herkez tarafından beğeniyle izlenen yürek çıkmazına yazık olucak Midemiz bulandı

Ali tatlı30 Mart 2023 12:55

Çok büyük hata Bizene,m aslantuğun siyasi görüşünden ,o zaman ezel dizisi Rahmetli tuncer kurtizi yıllarca her kesimden beğenilerek izledik Delirdinizmi yapımcı kanal sahibi ve yönetmenler

Sonraki Haber Yükleniyor...