Tgrt Haber

Yanan rezidansta dairesi bulunan İbrahim Tatlıses'ten ilk açıklama: İki gün önce gelecektim 

28 Nisan 2023 00:42 - Güncelleme : 28 Nisan 2023 00:48
Yanan rezidansta dairesi bulunan İbrahim Tatlıses'ten ilk açıklama: İki gün önce gelecektim 

İzmir'in Narlıdere ilçesinde bulunan Folkart'ta henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıkarken rezidansta şarkıcı İbrahim Tatlıses'e ait bir dairenin olduğu öğrenildi. Yangın esnasında İzmir'de olup olmadığı bilinmeyen Tatlıses'ten ilk açıklama geldi. 

İzmir​'de 4 bloklu Folkart sitesinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın​ çıktı. 40 daireli rezidansta çıkan devasa yangında şarkıcı İbrahim Tatlıses'in de dairesi olduğu öğrenildi. 

TATLISES: GELEN MALA GELSİN 

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, alevlerin geceyi aydınlattığı yangına ilişkin bir paylaşımda bulundu. Tatlıses, Folkart da oturan bütün komşularıma geçmiş olsun iki gün önce geliyordum İzmir'e uçaklarda yer yok diye gelemedim.. Herkese geçmiş olsun. İnşallah can kaybı olmaz. Gelen mala gelsin.." dedi.  

https://twitter.com/imparatoribo/status/1651681180670914567

YANGININ ÇIKIŞ NEDENİ HENÜZ ÖĞRENİLMEDİ 

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger canlı yayında yaptığı açıklamada, ''Ekipler can kaybı yaşanmadan müdahale etti. Hangi nedenle çıktığı şu anda bilinmiyor. Şiddetli bir rüzgar var itfaiye ekiplerimizle birlikte yangını kontrol altına almaya çalışıyoruz'' ifadelerini kullandı. 

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, 40 dairenin etkilendiğini bildirdi.

"AHŞAP CEPHE İŞİ ZORLAŞTIRIYOR"   

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, binanın kaplamasının ahşap olmasından dolayı çalışmaların güçlükle ilerlediğini söyledi. Soyer, "Narlıdere'de çıkan site yangınına itfaiye ekiplerimiz tüm gücüyle müdahale ediyor. Binanın dış cephesinin ahşap kaplama olması çalışmaları güçleştirirken, ekiplerimiz alevlerin diğer bloklara yayılmasını engellemek için çalışıyor. Tek dileğimiz can kaybı yaşanmaması" dedi.  

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...