Tgrt Haber

Demans hastalığına yakalanan Bruce Willis son görüntüsüyle sevenlerini üzdü

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
27 Kasım 2023 09:39 - Güncelleme : 27 Kasım 2023 09:45
Demans hastalığına yakalanan Bruce Willis son görüntüsüyle sevenlerini üzdü

Amerikalı oyuncu Bruce Willis, bir süredir demans hastalığıyla mücadele ediyor. 68 yaşındaki oyuncunun son görüntüsünü ise 32 yaşındaki kızı Scout sosyal medya hesabından paylaştı.

Emmy ve Altın Küre ödüllü Amerikalı oyuncu Bruce Willis yakalandığı hastalık nedeniyle oyunculuk kariyerini bitirdi. Hastalıkla mücadele veren Willis’in son hali ise sevenlerini bir hayli üzdü. Oyuncunun son görüntüsünü kızı sosyal medya hesabından paylaştı.

USTA OYUNCUN SON HALİ SEVENLERİNİ ÜZDÜ 

Bir süredir afazi ve demans​ tedavisi gören Bruce Willis, hastalığı nedeniyle emekliye ayrıldığını söyleyerek, oyunculuk kariyerini sonlandırmıştı. 32 yaşındaki kızı Scout kendi sosyal medya hesabından babasıyla yürüyüş yaparken çektiği kareyi paylaştı. Ayakta durmakta güçlük Willis’in son hali sevenleri bir hayli üzdü.

Demans hastalığına yakalanan Bruce Willis son görüntüsüyle sevenlerini üzdü

BRUCE WILLIS KİMDİR?

19 Mart 1955 doğumlu olan Bruce Willis, Emmy ve Altın Küre ödüllü Amerikalı emekli sinema oyuncusu ve müzisyendir. Filmleri dünyada 3,05 milyar dolar gişe yapan oyuncu, The Sixth Sense, Pulp Fiction, Die Hard serisi, Lucky Number Slevin, Twelve Monkeys, Armageddon ve Unbreakable gibi filmlerle tanınıyor.

Kaynak: Haber Merkezi
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...