Tgrt Haber

Geçen yıl oyunculuğu bırakan dünyaca ünlü aktör Bruce Willis, tedavisi olmayan bir hastalığa yakalandı!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: Anadolu Ajansı
17 Şubat 2023 09:05 - Güncelleme : 17 Şubat 2023 10:20
Geçen yıl oyunculuğu bırakan dünyaca ünlü aktör Bruce Willis, tedavisi olmayan bir hastalığa yakalandı!

Dünyaca ünlü ABD’li aktör Bruce Willis, geçtiğimiz yıl rahatsızlıklarından dolayı oyunculuğu bıraktığını açıklamıştı. Önceki gün 67 yaşındaki aktörün ailesi tarafından yapılan açıklamaya göre Willis, tedavisi olmayan ve iletişim kurma yeteneğini engelleyen ‘demans’ hastalığına yakalandı.

Zor Ölüm, 6. His, Ölümsüz gibi dünyada izlenme rekorları kıran onlarca filmin başrol oyuncusu ABD'li ünlü aktör Bruce Willis'e demans​ teşhisi konuldu. Ünlü aktörün ailesinin sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada afazi rahatsızlığı aktöre frontotemporal demans (FTD) teşhisi konulduğu ve ünlü oyuncunun iletişim kurma yeteneğini önemli ölçüde engelleyen rahatsızlığına "net bir teşhis konulmasının rahatlatıcı olduğu" belirtildi.

Geçen yıl oyunculuğu bırakan dünyaca ünlü aktör Bruce Willis, tedavisi olmayan bir hastalığa yakalandı!

TEDAVİSİ OLMAYAN HASTALIK

Ailenin yaptığı açıklamada, "Bugün hastalığın tedavisi yok. Önümüzdeki yıllarda bu gerçeğin değişebileceğini umuyoruz. Bruce'un durumu ilerledikçe, medyanın ilgisinin çok daha fazla farkındalık ve araştırma gerektiren bu hastalığa ışık tutmaya odaklanabileceğini umuyoruz." ifadeleri yer aldı. ABD'li aktörün Mart 2022'de afazi rahatsızlığı nedeniyle oyunculuğu bıraktığı açıklanmıştı. 1970'lerin sonunda Broadway'da sahne alarak oyunculuğa başlayan Willis, yarım asırlık kariyeri boyunca Moonlight, Pulp Fiction ve Die Hard gibi dünyaca ünlü onlarca filmde başrol oynadı. Bruce Willis'in rol aldığı son sinema filmi ‘Assassin’ ise 31 Mart 2023 tarihinde gösterime girecek.

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...