Tgrt Haber

Demet Akbağ'ın aracına çarpıp hayatını kaybetmişti! Müzisyen Uzay Heparı'nın eşinden sitem dolu sözler

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
24 Ekim 2023 17:20 - Güncelleme : 24 Ekim 2023 17:20
Demet Akbağ'ın aracına çarpıp hayatını kaybetmişti! Müzisyen Uzay Heparı'nın eşinden sitem dolu sözler

Müzisyen Uzay Heparı, 1994 yılında Demet Akbağ'ın arızalanan aracına çarpması sonucu hayatını kaybetmişti. Heparı'nın eşi Zeynep Tunuslu yıllar sonra kaza hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Adı Sezen Aksu ve Yıldız Tilbe'yle anılan müzisyen Uzay Heparı, Aralık 1993’te modacı Zeynep Tunuslu ile evlenmişti. Heparı, Demet Akbağ​'ın arızalanan aracına çarpmış ve 11 gün süren bitkisel hayatın ardından 31 Mayıs'ta hayatını kaybetmişti. Yıllar sonra kazayla ilgili konuşan Zeynep Tunuslu, Demet Akbağ'a sert çıktı. 

ZEYNEP TUNUSLU, DEMET AKBAĞ HAKKINDA SERT KONUŞTU 

Gökay Kalaycıoğlu'nun sunduğu 360 Derece programına konuk olan Modacı Zeynep Tunuslu Uzay Heparı'nın geçirdiği kaza​ ile ilgili ilk kez konuştu. Zeynep Tunuslu, eşi Uzay Heparı'nın hayatını kaybettiği kaza ile ilgili, "Demet Akbağ keşke araba​ kullanmayı bilip yola çıksaydı ve kaza hiç olmasaydı. Bu talihsiz bir kaza değil, trafik kurallarının ihlaliydi. Araba kullanmayı bilmeyen bir insanın panikleyip kör noktada dörtlülerini yakmayarak beklemesi ile sonuçlanan bir şey. Maalesef Türkiye'de cezalar hafif oldukça araba kullanmayı bilmeyen insanlar bu tip kazalara sebep olacak." ifadelerini kullandı. 

Demet Akbağ'ın aracına çarpıp hayatını kaybetmişti! Müzisyen Uzay Heparı'nın eşinden sitem dolu sözler

"ÇOK İYİ TİYATROCUSUNUZ TEBRİK EDERİM"

Demet Akbağ'ın olay sonrasında tavırlarından rahatsız olduğunu da belirten Tunuslu, "Beni yıllar sonra televizyon programına çağırıp gözlerimin içine bakarak 'Oğlunun gözleri babasına benziyormuş. Umarım yaşı ve talihi benzemez.' dedi. 'Çok iyi tiyatrocusunuz tebrik ederim' dedim. Sanki başka birinin hayatıymış gibi konuştu. Değişik hayatlar. Ondan oğluma karşı daha insani yaklaşım beklerdim." dedi. 

 

Kaynak: Haber Merkezi
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...