Tgrt Haber

Havalimanında objektiflere takılan Demet Özdemir, o soruyu duyunca kaçarcasına uzaklaştı!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
13 Ağustos 2023 10:20 - Güncelleme : 13 Ağustos 2023 12:31
Havalimanında objektiflere takılan Demet Özdemir, o soruyu duyunca kaçarcasına uzaklaştı!

Uzun süredir Yunanistan’da tatil yapan oyuncu Demet Özdemir, dün vatana dönüş yaptı. Havaalanında görüntülenen Özdemir, beraber oldukları iddia edilen DJ Sergio hakkındaki soruları duyunca kaçarcasına uzaklaştı.

2022’nin ağustos ayında evlendiği şarkıcı Oğuzhan Koç’tan 2023 nisan ayında boşanan Demet Özdemir, çok geçmeden Yunanistan’a tatile gitti. Tatil yaptığı Yunanistan’dan ev satın alan Özdemir’in bir kulüpte tanıştığı DJ Sergio ile yakınlaştığı iddia edildi. Yunanistan​ tatili dönüşü havaalanında objektiflere takılan ünlü oyuncu, Sergio hakkındaki soruları cevapsız bıraktı.

"HEM TATİL YAPTIM HEM DE YENİ EVLE İLGİLENDİM"

Havalimanında Gazete Magazin'e konuşan Demet Özdemir, Yunanistan'daki evi ve yeni sezonla ilgili "Yunanistan tatili güzel geçti. Hareketli ve eğlenceliydi. Her şey yolundaydı. Ev almayı çok önceden planlıyordum ama ancak tamamlandı. Şimdi de içi yapılıyor o yüzden hep gidip gelmek zorunda kaldık. Hem tatil yaptım hem evin dekorasyonuyla ilgilendim. Adım Farah'ın çekimlerinden önce birkaç projede daha yer alacağım. Tüm set ekibiyle çok iyi anlaştık" dedi. 

Havalimanında objektiflere takılan Demet Özdemir, o soruyu duyunca kaçarcasına uzaklaştı!

ÖZEL HAYAT SORUSUNU DUYUNCA KAÇTI

Boşandıktan kısa bir süre sonra aşk yaşamaya başladığı iddia edilen DJ Sergio hakkında soruyu duyunca gülen Demet Özdemir, röportajı yarıda keserek uzaklaştı. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...