Tgrt Haber

3 ay önce boşanan Demet Özdemir, Yunan damatla ilk pozunu paylaştı!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
31 Temmuz 2023 11:55 - Güncelleme : 31 Temmuz 2023 12:36
3 ay önce boşanan Demet Özdemir, Yunan damatla ilk pozunu paylaştı!

Şarkıcı Oğuzhan Koç’la 8 ay süren evliliğini nisan ayında sonlandıran Demet Özdemir, gönlünü Yunanlı DJ’ye kaptırdı. Tatil için gittiği Yunanistan’da bir süredir yaşayan Özdemir, Yunanlı damatla ilk pozunu paylaşınca sosyal medyanın gündemine oturdu.

Şarkıcı Oğuzhan Koç​ ile 2022’nin ağustos ayında nikah masasına oturan Demet Özdemir, geçtiğimiz nisan ayında yollarını ayırdı. Boşandıktan kısa bir süre sonra Yunanistan’a tatil yapmak için giden Demet Özdemir, buradan ev almaya karar verdi. Bir süredir birlikteliği konuşulan Demet Özdemir ve Yunan DJ Sergio'dan ilk kare geldi. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından yayınladığı kareyle beraberliğini ilan etti.

MUTLULUĞU BİR YIL SÜRDÜ

Geçtiğimiz sene ağustos ayında Oğuzhan Koç ile nikah masasına oturan Demet Özdemir'in mutluluğu kısa sürdü. Evliliklerinde sorun yaşayan ikili, geçtiğimiz mayıs ayında tek celsede boşandı.

Ayrılığın ardından Yunanistan​'a tatile giden Demet Özdemir, gönlünü Yunan DJ Sergio'ya kaptırdı. Güzel Mikonos'ta tatil yapan Demet Özdemir, katıldığı bir partide Yunan DJ Sergio ile yakınlaştı.

3 ay önce boşanan Demet Özdemir, Yunan damatla ilk pozunu paylaştı!

YUNAN DAMATLA İLK KARE

Sevgilisiyle şimdilerde Yunanistan'ın tadını çıkartan oyuncudan aşka dair ilk paylaşım geldi. Güzel oyuncu Yunan DJ Sergio ve arkadaşlarının da olduğu kareyi paylaştı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...