Tgrt Haber

Deniz Çakır, Bilgehan Baykal ile evlendi! Çakır’ın Helenistik tarzdaki gelinliği çok konuşuldu…

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: Birsen Altuntaş
11 Eylül 2023 09:05 - Güncelleme : 11 Eylül 2023 10:11
Deniz Çakır, Bilgehan Baykal ile evlendi! Çakır’ın Helenistik tarzdaki gelinliği çok konuşuldu…

Ünlü oyuncu Deniz Çakır yaklaşık 2 yıldır beraber olduğu yatırımcı ve Galatasaray Spor Kulübü üyesi Bilgehan Baykal ile dün akşam nikah masasına oturdu. Ünlü çiftin şahitliğini ise ünlü oyuncu Zuhal Olcay yaptı. Çakır'ın gelinliği ise zarafetiyle sosyal medyada gündem oldu!

Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli dizide Oktay Kaynarca ile başrol oynayan ünlü oyuncu Deniz Çakır​, bir süredir herhangi bir projede yer almıyordu. Bilgehan Baykal ile gözlerden uzak bir birliktelik yaşayan Çakır, dün akşam nikah masasına oturdu. Düğün öncesi kampa giren ünlü oyuncunun gelinliği büyük beğeni topladı.

Ünlü oyuncu Deniz Çakır, Sarıyer’deki Spicy Orman Evi‘nde düzenlenen kır düğünde yatırımcı ve Galatasaray Spor Kulübü üyesi Bilgehan Baykal ile dün akşam dünya evine girdi. Ünlü oyuncu, Gamze Saraçoğlu’nun helenistik tarzda hazırladığı gelinliği giydi. Sosyal medyada büyük beğeni kazanan gelinliğe yorum yağdı. 

Deniz Çakır, Bilgehan Baykal ile evlendi! Çakır’ın Helenistik tarzdaki gelinliği çok konuşuldu…

Deniz Çakır ve Bilgehan Baykal'ın tanışmalarına kendisinin vesile olan Zuhal Olcay ise çiftin şahidi oldu. Deniz Çakır ve Bilgehan Baykal‘ın nikahını Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin Ankara’dan gelerek kıydı. Keskin, Bilgehan Baykal‘ın çok yakın dostu olduğunu açıkladı. Nikah kıyıldıktan sonra Muammer Keskin nikah cüzdanını kendisinin de hayranı olduğu Zuhal Olcay‘dan takdim etmesini istedi.

Ünlü oyuncu Zuhal Olcay ise nikah cüzdanını çifte verirken şu konuşmayı yaptı: “Benim için çok anlamlı bir nikah bu… Deniz’in çok çok seviyorum. Bilgehan seni yeni tanıdım ama seni de çok seviyorum. Tanışmalarına neden olduğum için çok gurur duyuyorum. Belki de hayatımda yaptığım en güzel iş… Hayatta gerçekten mutlu olabilmenin ve mutluluğa katkıda bulunabilmenin dışında çok da bir şeyin önemli olduğunu düşünmüyorum. Hep mutlu olun… Allah hiç ayırmasın…” 

 

Kaynak: Birsen Altuntaş
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...