Tgrt Haber

İbrahim Erkal’ın şarkısını okuyan Linet’e Derya Balta’dan olay sözler!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT HABER
10 Eylül 2023 14:55 - Güncelleme : 10 Eylül 2023 15:46
İbrahim Erkal’ın şarkısını okuyan Linet’e Derya Balta’dan olay sözler!

6 yıl önce beyin kanaması nedeniyle aniden hayatını kaybeden ünlü şarkıcı İbrahim Erkal’ın ‘Sevme’ isimli şarkısını seslendiren Fantezi müziğin güçlü sesi Linet’e futbolcu Hakan Balta’nın eşi Derya Balta’dan sert eleştiri geldi.

2017 yılında hayatını kaybeden ünlü şarkıcı İbrahim Erkal’ın anısına hazırlanan ‘Hürmet’ albümünde yer alan ‘Sevme’ isimli şarkıyı Türk Müziği’nin güçlü seslerinden Linet seslendirdi. Galatasaraylı eski futbolcu Hakan Balta’nın fenomen eşi Derya Balta ise bu yorumdan hiç hoşlanmadı. Balta, "Ay bu ne? Kavga mı var abla ne bağırıyorsun?” ifadelerini kullandı. 

İbrahim Erkal’ın şarkısını okuyan Linet’e Derya Balta’dan olay sözler!

DERYA BALTA’DAN LİNET’E OLAY SÖZLER!

İbrahim Erkal'ın, bir döneme damga vurmuş şarkılarından 'Sevme'yi müzikseverlerle buluşturan Linet, 'Duygusal şarkıyı tüm hislerim ve yorumumla yeniden seslendirmek benim içinde gurur oldu' dedi. Kemal Başbuğ'un yönetmen koltuğunda oturduğu 'Sevme' isimli şarkının klibinde Linet'e, ibrahim Erkal'ın kardeşi Abdullah Erkal eşlik etti.

Sosyal medyada paylaşımlarıyla bilinen fenomen ve eski Galatasaraylı futbolcu Hakan Balta’nın eşi Derya Balta ise Linet’in İbrahim Erkal’a Saygı albümünde seslendirdiği “Sevme” yorumunu hiç beğenmedi. Derya Balta tepkisini göstermeden de duramadı, "Ay bu ne? Kavga mı var abla ne bağırıyorsun? Tamam sesin var da şarkının da bir duygusu var ama! Ben İbrahim Abi’den dinlerim bunu" dedi. 

Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...