Tgrt Haber

Depresyonda mı? Oyuncu Şahin Irmak’ın art arda paylaştığı melankolik mesajları korkuttu!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
25 Eylül 2023 09:33 - Güncelleme : 25 Eylül 2023 10:08
Depresyonda mı? Oyuncu Şahin Irmak’ın art arda paylaştığı melankolik mesajları korkuttu!

Ünlü oyuncu Şahin Irmak, zaman zaman paylaştığı depresif pozlar ve altına düştüğü notlarla dikkat çekiyordu. Son olarak ünlü oyuncunun dün art arda yayınladığı melankolik mesajlar hayranlarını korkuttu!

'Çok Güzel Hareketler Bunlar' isimli tiyatro oyunuyla adını geniş kitlelere duyuran sonrasından birçok dizi ve film projelerinden yer alan ünlü oyuncu​ Şahin Irmak, son dönemde paylaştığı pozla ve mesajlarla dikkat çekiyor. Ünlü oyuncunun son olarak “Artık her şey için mücadele etmekten çok yoruldum!” gibi paylaşımları sevenlerini endişelendirdi. 

Depresyonda mı? Oyuncu Şahin Irmak’ın art arda paylaştığı melankolik mesajları korkuttu! 

“ŞİMDİ ÖLÜM BİLE YETMİYOR”

Ünlü oyuncu Şahin Irmak dün yaptığı paylaşımlarla sosyal medyanın gündemine oturdu. Son olarak Kısmet dizisinde yer alan oyuncu art arda depresif paylaşımlarda bulundu. Ünlü oyuncu önce siyah fona “Artık her şey için mücadele etmekten çok yoruldum! Ama çok!”, daha sonra “Her şeyin anlamını yitirdiği koca bir kara delik. İçine girip kaybolmak” mesajlarını paylaştı. Daha sonra ise “Şimdi ölüm bile yetmiyor. Acılarımızı tartmaya dostlar… Alıngan bir sahili pinekliyorlar…. Bir merhabayı bıçaklar gibi artık selamlaşmalar… Değişen ben değilim. Dönüşen savaş… Artık zaman bile yetmiyor yaşadığımızı sanmaya…” sözlerini paylaştı.

Ünlü oyuncunun bu paylaşımları takipçilerini ve sevenlerini endişelendirirken, sosyal medyada “Ağır depresyon geçiriyor olabilir”, “İntihar edecek olmasın” gibi yorumlara neden oldu. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...