Tgrt Haber

Devlet Hastanesi'nde görüntülenen Hülya Avşar, görenleri şaşkına uğrattı!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
14 Eylül 2023 14:36 - Güncelleme : 14 Eylül 2023 15:46
Devlet Hastanesi'nde görüntülenen Hülya Avşar, görenleri şaşkına uğrattı!

Tüm yazı Balıkesir Ayvalık’taki yazlığında geçiren ünlü sanatçı Hülya Avşar, Edremit Devlet Hastanesi’nde görüntülendi. Tanınmamak için kendini hayli gizleyen Avşar kızı herkesi şaşırttı.

Ünlü sanatçı Hülya Avşar​, attığı her adımla magazin gündeminden yıllarca düşmeyen isimlerin başında geliyor. Bir süredir yazları Ayvalık’taki evinde geçiren Avşar, son olarak Edremit Devlet Hastanesi’nde görüntülendi. 

Devlet Hastanesi'nde görüntülenen Hülya Avşar, görenleri şaşkına uğrattı!

BİR TANIDIĞINI ZİYARETE GELDİ

Yer yer yaptığı sivri açıklamaları, tarzı ve özel hayatıyla merak konusu olan 59 yaşındaki ünlü sanatçı Hülya Avşar, Edremit Devlet Hastanesi'nde görüntülendi. Ünlü sanatçının hastane içinde tanınmamak için maske​ takıp bere giymesi dikkat çekti. Sanatçının birinci katta bulunan genel cerrahi göğüs cerrahi servisinde yatan bir tanıdığını ziyaret için Ayvalık​'tan geldiği iddia edildi.

Avşar’ın yanında bulunan kişiler ise kameranın kapatılmasını istemesi herkesi şaşırttı. Hülya Avşar her daim muhabirlerle şakalaşması seven biri olarak magazin dünyasında tanınıyor. Avşar kızının bu şekilde saklanmasına bu sebeple kimse anlam veremedi. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...