Tgrt Haber

Yüzündeki yaralar kapanmayan Vuslat Doğan Sabancı’nın kimseyle görüşmeyi kabul etmediği ortaya çıktı!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
14 Eylül 2023 10:23 - Güncelleme : 14 Eylül 2023 11:09
Yüzündeki yaralar kapanmayan Vuslat Doğan Sabancı’nın kimseyle görüşmeyi kabul etmediği ortaya çıktı!

Yunan Adaları’nda tatil yapan sosyetenin ünlü çifti Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı, geçirdikleri bot kazasıyla ağır yaralanmıştı. Hayati tehlikeyi atlatan çift taburcu olurken yüzünden yara alan Vuslat Doğan Sabancı’nın misafir kabul etmediği öğrenildi.

Yunanistan’da geçirdikleri tekne kazası​ sonrasında yaralanan ve tedavilerine İstanbul’da devam edilen Ali Sabancı​ ve Vuslat Doğan Sabancı​, önceki gün taburcu olmuştu. Yüzünden yara alan Vuslat Doğan Sabancı’nın yaralarının kapanmadığı ve bu yüzden kimseyle görüşmek istemediği öğrenildi.

BİR DİZİ ESTETİK AMELİYAT OLACAK

Yüzünden yara alan ve yaraları kapanmayan Vuslat Doğan Sabancı’nın kimseyle görüşmeyi kabul etmediği ve bir düre sonra estetik ameliyat olacağını Sabah’tan Bülent Cankurt duyurdu. Cankurt’un iddiasına göre; “Vuslat Hanım'ın kimseyle görüşmediğini duydum. Vuslat Hanım'a geçmiş olsuna gelmek isteyenleri, annesi Sema Doğan kabul ediyormuş. Sema Hanım, kendi evinde ağırladığı aile dostlarına, kızının durumuyla ilgili bilgi veriyormuş. 

Yüzündeki yaralar kapanmayan Vuslat Doğan Sabancı’nın kimseyle görüşmeyi kabul etmediği ortaya çıktı!

Vuslat Hanım'ın neden ziyaretçi kabul etmediğini de öğrendim. Çünkü yüzündeki yaralar kapanmamış ve bu haliyle kimseye görünmek istemiyormuş. Zaten yüzündeki kemik kırıkları ve yaralar iyileştikten sonra da bir dizi estetik ameliyat geçirecekmiş. Daha önce yazdığım gibi Vuslat Hanım'ı uzun bir tedavi süreci bekliyor. Bu süreçte de hiçbir ziyaretçi kabul etmeyecek gibi gözüküyor.” 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Mehmet yazıcı 15 Eylül 2023 15:20

Allah tez vakitte şifalar versin inşallah

Resmiye 15 Eylül 2023 14:51

Çok geçmiş olsun allah acil şifa lar versin sana ve ailene

Haklı 'ın geçmiş olsun acil şifalar diliyorum 15 Eylül 2023 14:38

Acil şifalar diliyorum Haklı

Emine15 Eylül 2023 12:36

Acil şifalar versin yüce Allah.Görmemişe dönsün, daha bile güzel olsun,uzun yıllar sevdikleriyle birlikte hayırlar yaparak mutlu yaşasın inşaallah.Amin

Ayşe 15 Eylül 2023 12:23

Güzelliğine güvenme Bir sivilce yeter malına güvenme Bir kıvılcım yeter kıvılcım yeter

sevgi15 Eylül 2023 11:37

inşallah tez vakitte iyileşir.

Zuhal calıs15 Eylül 2023 08:56

Cok gecmıs olsun dualarımız suzınle ınanın cok uzuldum însallah hersey daha güzel olacak ben neler atlattım cok şûkur Allah'ın izniyle daha güzel mutlu sağlıklı yıllara inşallah

Zehra15 Eylül 2023 08:01

Geçmişler olsun Acil şifalar diliyorum

Esma 14 Eylül 2023 20:25

Allah imdan acil şifalar diliyorum .

Sonraki Haber Yükleniyor...