Tgrt Haber

Devrim Özkan ve Lucas Torreira ayrılığının nedeni ortaya çıktı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
09 Ocak 2024 15:02 - Güncelleme : 09 Ocak 2024 15:02
Devrim Özkan ve Lucas Torreira ayrılığının nedeni ortaya çıktı

Bir süredir birlikte olan Devrim Özkan ve Lucas Torreira ayrıldı. Evlenmeleri beklenen çift, geçtiğimiz günlerde birlikte olduğu fotoğrafları kaldırdı. Çiftin, Devrim Özkan’ın istekleri nedeniyle ayrıldığı öne sürüldü.

Oyuncu Devrim Özkan ile Galatasaray'ın Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreira​ ayrıldı. Özkan’ın son olarak katıldığı O Ses Yılbaşı programından sonra ilişkide problem olduğu iddia edilmişti. Geçtiğimiz günlerde birbirlerini takipten çıkan çiftin ayrıldığı öne sürüldü. 

DEVRİM ÖZKAN VE LUCAS TORREIRA ÇİFTİNİN AYRILIK​ NEDENİ ORTAYA ÇIKTI 

'Aramızda Kalmasın' programının sunucusu Müge Dağıstanlı​ ise ayrılığın perde arkasına dair, "Herkes evlilik haberi beklerken, ayrılık haberi geldi... Konuşulanlara göre Torreira'nın rezidansından sabaha karşı bağırış, kavga sesleri geldi. Özkan'ın hıçkırıklarla ağlaması da duyuldu. Ayrılığın perde arkasına dair sosyal medyada çarpıcı iddialar ortaya atıldı. Söylenenlere göre Devrim Özkan'ın bitmek bilmeyen istekleri vardı." sözlerine yer verdi. 

Devrim Özkan ve Lucas Torreira ayrılığının nedeni ortaya çıktı

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...