Tgrt Haber

Devrim Özkan'dan Galatasaray-Young Boys maçında Torreira'ya romantik destek

Editör: Banu İriç / Kaynak: Foto Arena
27 Ağustos 2024 23:48 - Güncelleme : 28 Ağustos 2024 00:43
Devrim Özkan'dan Galatasaray-Young Boys maçında Torreira'ya romantik destek

Galatasaray-Young Boys karşılaşmasında Devrim Özkan futbolcu erkek arkadaşı Lucas Torreira'ya destek vermeye gitti. Torreira kız arkadaşını elinden öperek karşılık verdi. Çiftin romantik anları görüntülendi

Oyuncu Devrim Özkan ile Galatasaray​'ın Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreira​'nın romantik anları Galatasaray-Young Boys maçında görüntülendi. İkili evlilik haberi beklenirken ayrılmalarıyla sevenlerini üzmüştü. Yeniden bir araya gelen çift birbirlerine çalışmalarında destek olarak yalnız bırakmıyor.

Özkan da taraftarı olduğu Galatasaray'a destek olmak için stadyumda yerini aldı. Maç öncesi Özkan sahayı görmeye çıkan Lucas Torreira'ya başarlar diledi. Torreira da elinden öperek karşılık verdi. 

Devrim Özkan'dan Galatasaray-Young Boys maçında Torreira'ya romantik destek - 1. Resim

Mağlubiyetle biten karşılaşma sonrası konuşan Devrim Özkan: "Lucas Torreira her zamanki gibi mükemmel oynadı. Şansımız böyleymiş. Vardır bir hayır. Seneye inşallah." diyerek takımına destek vermeyi sürdürdü. 

Kaynak: Foto Arena
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...