Tgrt Haber

Dilan Polat çıkar çıkmaz soluğu orada aldı! Bindiği araç sosyal medyada gündem oldu

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: EKOL TV
20 Ağustos 2024 10:19 - Güncelleme : 21 Ağustos 2024 08:46

Kara para aklama gerekçesiyle cezaevine giren Dilan Polat, dün tahliye edildi. Tahliyenin ardından Dilan Polat, kardeşi Sıla Doğu ile ilk kez dışarda görüntülendi. Polat'ın kocası Engin Polat'ı cezaevinde ziyaret edeceği öğrenilirken, bindiği araç dikkat çekti.

Lüks yaşantısıyla dikkat çeken Dilan Polat​ ve eşi Engin Polat​ yürütülen soruşturma sonucu kara para akladıkları gerekçesiyle kasım ayında cezaevine gönderildi. 

9 ay boyunca tutuklu yargılanan Dilan Polat hakkında mahkeme kararını verdi. Fenomen isim dün öğle saatlerinde tahliye​ edildi. Polat'ı cezaevinin önünde sevenleri ve ailesi karşıladı. 


Gözyaşlarına boğulan Dilan Polat'ın ailesine kavuştuğu anlar sosyal medyada gündem oldu. 

BİNDİĞİ ARAÇ GÜNDEM OLDU

Herkesin merak ettiği Dilan Polat kardeşi Sıla Doğu ile ilk kez sokakta görüntülendi. Lüks yaşantısını sosyal medyaya taşıyan Polat'ın Opel marka bir araca binmesi sosyal medyada gündeme oturdu.

Dilan Polat'ın kocası Engin Polat'ı ziyarete gittiği öğrenildi. 

Dilan Polat ilk kez dışarda görüntülendi! Bindiği araç sosyal medyada gündem oldu - 1. Resim


LÜKS ARAÇLARI TAKSİM'DE SERGİLENMİŞTİ 

Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin 30 lüks aracı , İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün envanterine girdi. Polis aracı olarak kullanılmaya başlanan lüks araçlar Taksim'de görüntülenmişti. 

Araçlar arasında Ferrari, Lamborghini, Bentley, Rolls-Royce, Porsche, Maserati, Land Rover, BMW ve Audi gibi markaların modelleri bulunuyor.

dilan-7


Dilan Polat'ın Ferrari'si polis aracı oldu

TAKİPÇİ SAYISI 400 BİN ARTTI 

Öte yandan Instagram'da 6 milyon takipçisi bulunan Dilan Polat'ın cezaevinden çıkmasıyla 1 günde takipçi sayısı 400 bin arttı. 

Resim

 

Kaynak: EKOL TV
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ali goksen22 Ağustos 2024 16:35

Polat 40 yılla yargılanıyor Dilan Polat tahliye ediliyor devleti milyarlarca lira zarara sokan bunlar nasıl olurda tahliye edilir hukuk adelet bumu buysa içerde yatan tosuncuk Adnan Oktar tahliye edilsin o zaman bankaci rezan oda tahliye olsun hükümet nerde kayıp olmuş keyfine bak Dilan Polat

Amedli22 Ağustos 2024 06:56

Hatırlarsanız garibanın biri kıyma çalmıştı adam 8 yıl ceza yedi bunlar milyon dolarlar çaldılar oh tahliye demek ki neymiş adalet yok bu ülkede zengine var garibana yok Allah birgün bunun hesabını soracaktır

Sebahattin karsan 22 Ağustos 2024 00:21

Tabi ya çıkartın kocası olacak o arkadaşı da çıkartın Allah muhafaza arkalarındaki arkadaşın ismini filan açıklarlar dimi

Antepli20 Ağustos 2024 15:33

Bir gariban olsaydı bu ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı madem haklarında bu kadar dosya ve kırk yıl ceza verildi neden serbest bırakıldı her şey zengin için

mecoll 20 Ağustos 2024 13:46

bu sonuç sanki devlet içinde bir hesaplaşma var gibi gösteriyor

Sonraki Haber Yükleniyor...