Tgrt Haber

Dilan Polat ve Engin Polat davasında yeni karar! Ev hapsi talep edilmişti

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: tgrthaber.com
09 Ağustos 2024 15:21 - Güncelleme : 09 Ağustos 2024 15:48
Dilan Polat ve Engin Polat davasında yeni karar! Ev hapsi talep edilmişti

Karapara aklama suçundan haklarında 40'ar yıla kadar hapis istemiyle dava açılan ve tutuklu bulunan Polat çifti dahil 5 kişinin tutukluluk incelemesinde mahkeme kararını verdi. Polat’ın ev hapsi talebini de içeren tahliye isteği mahkeme tarafından kabul etmedi.

'Kara para aklama' iddiasıyla haklarında 'suç işlemek amacıyla örgüt kurma, yönetme', 'suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama' ve 'futbol ve diğer spor müsabakalarında bahis ve şans oyunları düzenlenmesi hakkında kanuna muhalefet' suçlarından toplam 20’şer yıldan 40’ar yıla kadar hapis istemiyle dava açılan Dilan ve Engin Polat​ çifti dahil 28 sanık, İstanbul 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nde 4 Eylül'de hakim karşısına çıkacak.

TUTUKLULUK İNCELEMESİ BUGÜN GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Cumhuriyet'in haberine göre, Engin ve Dilan Polat​ çifti ile Sezgin Polat, Ahmet Gün ve Alper Kürşat Polat’ın aylık tutukluluk incelemesi bugün, mahkemede nöbetçi olan hakim tarafından yapıldı.

Dilan Polat ve Engin Polat davasında yeni karar! Ev hapsi talep edilmişti - 1. Resim

EV HAPSİ İSTEDİ

Dilan Polat’ın, İstanbul Anadolu 2. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen kara para aklama​ davası kapsamında ev hapsi talebi reddedildi. Mahkeme, Polat’ın ev hapsi talebini de içeren tahliye isteğini kabul etmedi.

Dilan Polat ve Engin Polat davasında yeni karar! Ev hapsi talep edilmişti - 2. Resim

TUTUKLU YARGILANMAYA DEVAM EDİLECEK

Tutuklu 5 sanık hakkındaki kararını açıklayan hakim, tüm delillerin toplanmamış olması ve şüpheliler hakkında kaçma şüphesi olması gerekçesiyle tüm sanıkların tutukluluk hallerinin devamına hükmetti.

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...